Home Stiri Antonia, acuzații grave la adresa lui Cătălin Măruță: „Obsesia domnului Măruță…”

Antonia, acuzații grave la adresa lui Cătălin Măruță: „Obsesia domnului Măruță…”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 785 views 2 minute timp de citit

Antonia nu a mai suportat și a răbufnit. Aceasta a transmis, prin intermediul contului său de Instagram, că soțul Andrei, Cătălin Măruță, face orice pentru ca emisiunea sa să aibă o audiență mare, inclusiv să aducă în discuție numele ei și al lui Alex Velea.

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă, treptat, într-o campanie de denigrare a numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs.

Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime-time. Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și, cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.s: Știm că «producătorii sunt de vină»”, a scris aceasta pe pagina ei de Instagram.

În urmă cu ceva timp, Antonia a acordat un interviu pentru cei de la ea.md și a vorbit despre relația cu Alex Velea, dar și despre cum, la început, părerile celor din jur au afectat-o.

A fost dificil la început, când citeam atât de multe comentarii negative de la oameni care nu ne cunoșteau și care își dădeau cu părerea despre relația noastră, despre cum fiecare dintre noi ne-am înșelat foștii parteneri, lucruri complet neadevărate. A trebuit să suportăm jigniri, cuvinte dureroase. Am trecut peste ele, având încredere unul în celălalt, cu multă iubire și sprijin reciproc.

Petrecem mult timp (atunci când avem timp liber) doar noi doi acasă, în liniște, ne uităm la filme, vorbim. Și, în general, ne place să păstram lucruri care să fie doar pentru noi, nu simțim nevoia să împărtășim tot. Ne place să și plecăm în vacanță, în afara țării, doar pentru câteva zile, să stăm liniștiți”, a spus artista în cadrul interviului…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies