Home ARTICOLE SLIDER Antonia da explicatii despre presupusa relatie cu Alex Velea

Antonia da explicatii despre presupusa relatie cu Alex Velea

autor Elena Yvette
595 views 1 minute timp de citit

Dupa ce s-au facut atatea presupuneri despre relatia dintre Antonia si Alex Velea, cantareata s-a decis sa dea explicatii fanilor.

Antonia da explicatii despre presupusa relatie cu Alex Velea

Intr-un interviu pentru evista Cosmopolitan, Antonia a declarat: “Chiar nu caştigi nimic dacă mă constrangi sau mă hărţuieşti să declar tot ce fac. Eu dau şanse oricui, dar ia-mă încet… De exemplu, nici când am divorţat nu am vrut să anunţ imediat şi spun acum de ce: pentru că lumea nu a înţeles. OK, sunt persoană publică şi mi-o asum, dar daţi-mi şi mie timp să mă obişnuiesc psihic cu situaţiile prin care trec. Uneori, nu sunt pregătită să dezvălui pe loc tot ce mi se întâmplă, sunt om. Dă-mi răgaz până ofer o explicaţie… întregii ţări”.

Surse din anturajul lui Velea au declarat pentru libertatea.ro ca Antonia il suna de multe ori pe cantaret dar acesta refuza sa raspunda: ”Nu de puţine ori, Antonia îl sună, iar el nu-i răspunde. Nu l-am auzit nici că în ultimul timp ar avea vreo întâlnire cu ea. Ce ştiu e că se înţeleg bine, însă doar pe scenă. Iar Alex nu se grăbeşte să divorţeze. Când vrei ceva, faci, nu aştepţi să treacă atâta timp”

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies