Home Stiri Antonia, declarații despre începuturile relației cu Alex Velea: „A fost extraordinar de greu”

Antonia, declarații despre începuturile relației cu Alex Velea: „A fost extraordinar de greu”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 750 views 2 minute timp de citit

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de mai bine de opt ani și, recent, artistul i-a cerut mâna iubitei sale. Pe cât de bine stau lucrurile între ei acum, pe atât de complicat a fost să fie împreună la început, totul fiind cauzat de ceea ce persoanele din jur declarau la adresa lor.

„A fost o perioadă frumoasă, în care am creat o legătură puternică între noi, ca oameni, întâi, și, abia apoi, ca iubiți. Mi-a fost alături, este un om cald, calm și bun. Totul a decurs firesc și lucrurile s-au întâmplat de la sine. Am simțit chimie, atracție și a devenit, în timp, o relație, iubire.

Știam că oamenii judecă ușor, pe informații care erau speculate, nu pe informații reale, așa că asta a fost calea cea mai ușoară, să ne ascundem. Deși a fost extraordinar de greu să facem acest lucru. Important este că a trecut, că suntem fericiți, că suntem bine, că avem o familie frumoasă și că avem o relație solidă, cu multă iubire.

Am simțit că este the one, că este cel lângă care vreau să îmi construiesc viitorul, o familie, o casă și tot ce mai poate un om visa în viața aceasta.

Au fost momente în care ne-a afectat, în mai mică măsură sau mai mare măsură. Important a fost că noi știam adevărul și că toate speculațiile nu se bazau, de fapt, pe realitate. Că relația noastră s-a conturat după ce fiecare încheiase relația în care se afla și că întâlnirea noastră nu a afectat relațiile în care ne aflam și care luaseră sfârșit”, a spus Antonia pentru cei de la viva.ro.

Nici în prezent, cei doi logodnici nu au scăpat de gurile rele. Aceștia au decis să dea în judecată toate persoanele care au de spus lucruri mai puțin frumoase la adresa lor. „S-au făcut numeroase acuzații de bullying la adresa mea și a Antoniei, acuzații nefondate, fără dovezi, cu scop, evident, defăimător, inițiate de persoane care au ales să creeze un circ mediatic pentru a beneficia de atenție, care au apelat la solidaritate din partea opiniei publice, transformând totul într-o campanie de bullying la adresa noastră”, au anunțat cei doi iubiți pe rețelele sociale…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies