HomeStiri Antonia, despre cei care o critică: „Mă supără când lumea vorbește despre familia mea”

Antonia, despre cei care o critică: „Mă supără când lumea vorbește despre familia mea”

autor Negriu Elena
1,K views 2 minute timp de citit

Antonia Iacobescu, în vârstă de 30 de ani, este mereu în atenția publicului, nu doar prin prisma carierei sale muzicale și a frumuseții, ci și pentru că în viața sa personală se confruntă cu probleme.

8

Deși este extrem de fericită alături de Alex Velea și cei doi băieți ai lor, Akim și Dominic, frumoasa cântăreață a întâmpinat dificultăți în privința divorțului de Vincenzo Castellano, deoarece a durat extrem de mult, iar acesta a obținut custodia fetiței sale, Maya. Abia de curând Akim și Dominic au putut fi trecuți pe numele lui Alex Velea, întrucât acesta din urmă s-a deplasat în Napoli și a reușit să obțină semnătura lui Vincenzo Castellano.

Întreaga situație a atras însă tot felul de critici și comentarii negative, iar Antonia se simte deranjată de toți cei care comentează despre viața ei și doresc să îi facă rău. Recent, aceasta a fost invitată în emisiunea Răi, da´ buni, unde a vorbit despre tot ce o supără.

„Mă deranjează când lumea nu mă înţelege, dar îşi dă cu părerea. Mă supără când lumea vorbește despre familia mea, despre treburile mele personale. Poate am şi eu păreri despre alţii, dar nu îmi permit să le dau pentru a face rău.

Părinţii m-au învăţat să nu mă bag în vieţile altora, dacă nu cunosc toate datele. Lumea spune că nu ştiu să accept critica însă nu este ca şi cum ai da un sfat sau ceva asemănător. Am ajuns să cred că sunt doar răutăți gratuite”, a declarat Antonia.

Dacă pe planul personal are motive de supărare, pe cel al carierei lucrurile stau cum nu se poate mai bine, aceasta lansând hit după hit. Artista a vorbit de curând despre cel mai recent videoclip al său, la piesa Touch Me.

„Simt că «Touch Me» este cel mai bun videoclip al meu, îmi place foarte mult! Încă de când mi-a povestit Alex conceptul, am știut că va deveni videoclipul meu preferat, iar băieții de la NGM au pus în valoare cel mai bine tot ceea ce mi-am dorit. Sunt extrem de încântată atât de video, dar și de piesă, are un vibe cool de vară. Și partea care mi-a plăcut foarte mult este că joc două roluri, alter ego-ul meu”, a spus Antonia…

Surse: spynews.ro, wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed