Home Stiri Antonia îi dă replică Alexiei Eram

Antonia îi dă replică Alexiei Eram

autor Buinoschi Andreea
661 vizualizari

Scandalul dintre Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden nu are loc doar între băieți, ci s-a răsfrâns și asupra iubitelor lor. Antonia a răbufnit în mediul online după ce Alexia Eram ar fi început să o vorbească pe la spate, arătând că securea războiului nu va fi îngropată prea curând.

În ciuda faptului că Lino Golden și Mario Fresh au încercat să liniștească apele și le-au cerut scuze celor doi iubiți, aceștia nu par să se lase înduplecați și îi acuză de minciună și falsitate. Din această categorie nu este exclusă nici Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh.

Se pare că prietenia dintre Velea și Mario s-ar fi încheiat deoarece Antonia nu ar fi vrut să o mai vadă pe Alexia la studio, pentru că ar fi fost extrem de tupeistă și nu ar fi dat dovadă de bun-simț. Atunci, trapperul s-a enervat foarte tare și a rupt orice legătură cu „părinții săi adoptivi”.

„Am aflat de curând că oamenii dintr-un cuplu pe care îi credeam prieteni nu mă suportă şi mă bârfesc cu alţi prieteni”, a fost mesajul postat de Antonia, pe contul său de Instagram. Se pare că frumoasa cântăreață nu poate trece peste toate evenimentele care s-au întâmplat în ultima vreme și, cu siguranță, nu va uita trădarea de care a avut parte.

În urmă cu doar câteva zile, Alex Velea a postat un videoclip în care a spus adevăratul motiv pentru care „băieții de aur” ai săi au decis să îi întoarcă spatele. „Una din probleme e că ei și-au dorit să rămână în Golden Boy Society doar noi trei: eu, Lino și Mario. De la început, și Lino, și Mario au știut dorința mea de a-i ajuta și pe alții să-și îndeplinească visul.

Însă Lino și Mario, când au dat de faimă și atenție, au uitat de aceste lucruri. Prin acțiunile lor au dat dovadă că nu mai vor să facă parte din Golden Boys Society. Punctul culminant a fost atunci când ei m-au obligat să investesc în anumite proiecte ale lor în care eu nu am crezut. Puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar n-am făcut-o”, a spus Alex Velea…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies