Home Stiri Antonia, o nouă apariție de senzație! A pus pe jar toți bărbații

Antonia, o nouă apariție de senzație! A pus pe jar toți bărbații

autor Negriu Elena
9 vizualizari

Antonia Iacobescu reușește să aprindă imaginația bărbaților cu outfit-urile sexy care îi pun în evidență formele voluptuoase. Fie că sunt elegante, fie sport, ținutele sale creează senzație.

Frumoasa cântăreață a postat recent pe conturile sale de socializare o fotografie în care își etalează din nou trupul bine lucrat, spre deliciul tuturor bărbaților. Cu siguranță aceștia nu vor uita prea curând ipostaza fierbinte în care s-a pozat Antonia.

În fotografia respectivă, pe care Antonia a postat-o pe contul său de Instagram, artista nu poartă machiaj, apare îmbrăcată într-un compleu sport mulat de culoare verde neon, bustieră și colanți, iar atitudinea sa este degajată.

Fotografia a strâns rapid aprecierile a circa 70.000 de fani, dar a primit totodată și o mulțime de comentarii pozitive. Comentariul unui fan a ieșit în evidență, mesajul acestuia fiind destul de îndrăzneț. „Să nu intri la dieta somaleză ca toate femeile din showbiz! Măcar tu să rămâi cărnoasă și apetisantă ca un TBone de Argentina”, i-a scris fanul respectiv.

Cu toate că o mulțime de bărbați visează la Antonia, inima acesteia aparține unuia singur, și anume lui Alex Velea. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună, își fac des declarații de dragoste în mod public, iar Alex a vorbit într-un interviu pentru Antena Stars despre faptul că și-a dorit dintotdeauna să cunoască pe cineva precum ea. Acesta a oferit amănunte despre perioada de început a relației dintre el și frumoasa artistă, de care este îndrăgostit până peste cap.

„Eu visam la Antonia, așteptam să vină o fată deosebită, specială, care să-mi bucure ziua și să-mi întregească cariera, tot. M-a ajutat în tot”, a spus Alex Velea…

„A fost un moment foarte special, nu știam că înăuntrul nostru zace o așa dragoste unul pentru celălalt. Am fost la început amici și am stat așa mult timp”, a adăugat cântărețul.

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!