Home Stiri Antonia pregăteşte un nou videoclip!

Antonia pregăteşte un nou videoclip!

autor Elena Yvette
904 views 1 minute timp de citit

Deşi viaţa de familie îi ocupă mult timp, Antonia mărturiseşte că se ocupă şi de cariera sa muzicală. Chiar dacă, până acum, nu a venit cu nimic nou, artista va lansa curând un nou proiect.

antonia poza 1

“Faptul că nu am lansat nicio piesă recent, nu înseamnă că nu lucrez. Filmez, fac şedinte foto, întâlniri cu echipa de management, casa de discuri, lucrez la melodii noi în studio, pregătesc un videoclip”, a declarat Antonia într-un interviu acordat pentru Traiestemuzica. Mai mult, vedeta a postat pe contul ei de facebook o fotografie de la pregătirile pentru noua coregrafie care, probabil, va apărea in noul clip.

antonia poza 2

De mai bine de 2 ani, Antonia şi Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Iar ceea ce i-a unit şi mai mult a fost naşterea fiului lor, Dominic.

Antonia a vorbit şi despre relaţia pe care Alex o are cu fiul său. “Avem grijă amândoi de Dominic. Alex este un tătic extraordinar, mă ajută mult şi sunt fericită că este atât de implicat”, a mai adăugat cântăreaţa.

antonia poza 3Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies