HomeFără categorie Antonia, probleme de sănătate după nașterea lui Akim

Antonia, probleme de sănătate după nașterea lui Akim

autor Elena Yvette
711 views 2 minute timp de citit

Cu toate că Antonia își pregătește deja revenirea în industria muzicală la nici două luni de la venirea pe lume a mezinului familiei, Akim, aceasta a mărturisit că a avut dureri groaznice imediat după naștere din cauza unei răceli puternice.

antonia-probleme-de-sanatate-dupa-nasterea-lui-akim

O răceală a ținut-o mai mult timp la pat pe Antonia după nașterea lui Akim, decât ar fi fost nevoie în mod normal. Din cauză că a născut prin cezariană, acesteia i-a fost foarte frică să nu-i plesnească operația atunci când strănuta sau tușea.

Artista a fost invitată într-un studio de radio, unde a vorbit deschis despre clipele de spaimă prin care a trecut când toată atenția ar fi trebuit să fie îndreptată asupra băiețelului ei. „Am stat mai multe zile oricum la spital, deci nu vrei să știi. Fiindcă am născut prin cezariană e foarte greu să tușești, pentru că simți efectiv că-ți explodează acolo operația. (…) Și pe silent durea, orice mișcare durea”, a declarat Antonia.

Artista are o relația de câțiva ani cu Alex Velea, cei doi având doi copii: Dominic și Akim. Întrebată cine se ocupă în casă de gătit, aceasta a recunoscut că partenerul său de viață îi este un real ajutor în bucătărie.

„Alex gătește. Ştiu să fac hotdoguri şi hamburgeri. Glumesc. Eu sunt fană, adică mă uit la din astea… pe internet la dulciuri, la deserturi. Şi-mi place să fac chiar şi torturi, deserturi. Supă, pui chestii d-astea simple, dar nu ştiu tocăniţă, din astea româneşti”, a mai povestit artista…

Deși sunt o familie fericită, Antonia și Alex Velea nu s-au putut căsători până în prezent și civil, din cauză că artista nu este divorțată de soțul său, cu toate că s-au separat încă de acum vreo patru ani. Motivul care îi ține încă legați este fiica lor, Maia, deoarece niciunul dintre părinți nu vrea să renunțe la custodia ei.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed