HomeStiri Antonia, sătulă până peste cap de criticile internauților. Ce a transmis artista

Antonia, sătulă până peste cap de criticile internauților. Ce a transmis artista

autor Negriu Elena
849 views 2 minute timp de citit

Antonia Iacobescu, în vârstă de 30 de ani, are un număr foarte mare de fani și este una dintre cele mai îndrăgite artiste și frumoase din România, dar, cu toate acestea, mai există și persoane care nu o suportă și îi lasă comentarii care o deranjează deoarece o critică foarte mult.

8

Artista a ajuns să nu mai tolereze părerile răutăcioșilor și a reacționat pe pagina sa de Instagram, unde a scris un mesaj dur prin care își explică punctul de vedere asupra „haterilor” și a precizat că aceștia nu își pot închipui cât de mult pot răni prin cuvintele lor.

„Vreau să ating puțin subiectul acesta despre «hate online» și despre cum, noi, oamenii cunoscuți, trebuie să suportăm așa ceva. În primul rând, eu nu am semnat niciun contract, n-am făcut pact cu nimeni, n-am fost forțată să suport cuvinte negative. Pentru că aud foarte des treaba asta «Ești persoană publică, trebuie să îți asumi», nu trebuie să îmi asum cuvinte rele, cuvinte vulgare la adresa mea, nu trebuie să suport cum mă jignește cineva, de unde până unde? A, că nu o să mă placă toată lumea, că mai primesc și păreri negative, asta da, normal că îmi asum… Tu poți să ai o opinie fără să jignești pe cineva. Mi se pare că e abuz verbal. De ce trebuie să suport așa ceva?”, a scris Antonia pe Instagram.

Dacă în mediul online întâmpină neplăceri, în viața personală lucrurile îi merg foarte bine Antoniei. Cântăreața a încheiat de curând divorțul de italianul Vincenzo Castellano, după mulți ani de judecată, iar instanța a decis ca băieții pe care îi are cu Alex Velea să poată fi trecuți pe numele artistului. Antonia și Alex Velea au amânat creștinările lui Akim și Dominic până la finalizarea divorțului, pentru că au dorit ca cei doi să poată figura în acte pe numele lui Alex Velea atunci când vor fi botezați. Așadar, botezurile lor vor avea loc în acest an…

Surse: spynews.ro, libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed