Home Stiri Antonia și-a deschis sufletul și a dat detalii importante din viața ei. Cum și-a câștigat vedeta primii bani?

Antonia și-a deschis sufletul și a dat detalii importante din viața ei. Cum și-a câștigat vedeta primii bani?

autor Bodnar Anca
Data publicării: Data actualizării: 261 views 2 minute timp de citit
  • Antonia a vorbit despre întoarcerea ei în România și despre modul în care a reușit să facă primii bani
  • Cum a reușit vedeta să își înceapă cariera în România?

Antonia este una dintre cele mai iubite și apreciate vedete de la noi. Aceasta și-a dovedit potențialul ori de câte ori a avut ocazia, încercând să crească mereu și să le ofere fanilor piesele frumoase pe care și le doresc.

Cum și-a început Antonia cariera în România? Cum a câștigat primii bani?

Toată lumea știe deja, pe scurt, povestea Antoniei. Vedeta și-a trăit prima parte din viață în America, acolo unde și-a dezvoltat o gândire liberă, sănătoasă, una care nu se pupa în totalitate cu ceea ce a găsit în România, atunci când s-a întors, după ce a terminat liceul.

Vedeta a vorbit despre începutul carierei ei în România, despre parcursul ei în showbizz, dar și despre primele sale câștiguri, cele care i-au dat încredere și i-a confirmat că ceea ce face, face exact așa cum trebuie, și că va avea o carieră pe termen lung.

„Aveam 18 ani aunci când am venit în România”

„A fost o trecere bruscă, deloc ușoară pentru mine, venisem într-un oraș unde aveam doar familia alături, fără prieteni, mi se părea totul gri, oamenii reci și încruntați, îngândurați mereu (…) mi-a fost destul de greu să mă integrez, să mă acomodez. Terminasem deja liceul când am plecat din America. În România, la ceva timp după ce am ajuns, am continuat să fac modelling (făceam deja din State, alesesem drumul acesta pentru a mă putea întreține) și apoi am început cariera muzicală, care, de fapt, era visul meu dintotdeauna. Aveam 18 ani atunci când am venit în România.

A mers foarte bine din punct de vedere al carierei, nu mă pot plânge și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate lucrurile pe care le-am obținut. Bineînțeles că nu e mereu totul perfect, roz, că mai sunt și etape mai puțin fericite, important este să știi să treci peste ele, să fii puternic, să muncești în continuare, să fii determinat. Nu am făcut compromisuri, nu a fost cazul”, a povestit Antonia pentru VIVA.

Antonia și Alex Velea trăiesc o minunată poveste de dragoste, și pare că nimeni și nimic nu poate sta între ei. Iubirea dintre cei doi este un exemplu pentru toți tinerii, aceștia încercând întotdeauna să îi încurajeze pe toți fanii lor să stea doar în relații sănătoase, alături de oameni cu care pot construi „un imperiu”.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies