Antonia și Alex Velea, declarații despre cum își educă cei doi băieți

Share

Antonia și Alex Velea au doi băieți de care au mare grijă, asigurându-se că le oferă cea mai bună educație. Cei doi artiști, deși le oferă micuților toate lucrurile de care au nevoie, nu îi lasă să facă orice își doresc, Antonia declarând că ea este cel mai autoritar părinte.

„Am fost şi într-o vacanţă de curând, a fost tare bine, ne-am distrat, dar cu măsură. Am fost cu copiii. Mergem singuri cu ei, nu luăm ajutor.

La 10-11 ne culcăm toţi, la 6-7 suntem în picioare în vacanţe. Ne-am obişnuit cu programul ăsta! Eu sunt mâna de fier, îi aliniez, sunt autoritatea în casă. Altfel, nu au limită”, a spus Antonia în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

„Ea e foarte organizată. Le pregăteşte totul de seară, se ocupă de ei foarte mult”, a spus și Alex Velea în cadrul aceleiași emisiuni.

„Și, dacă comentează, nu e ceva… sufăr să fiu organizată, iar, când nu se întâmplă, mă enervez. El îmi zice că nu e așa gravă situația”, a reacționat Antonia.

De curând, Antonia a fost invitată în cadrul emisiunii Amaliei Năstase și a vorbit despre motivul pentru care cei doi copii ai săi nu sunt botezați. Aceasta a mărturisit că divorțul care abia s-a finalizat a fost cel care a împiedicat-o să îi creștineze pe copii, iar lucrurile nu stau așa cum cred oamenii din jur.

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva?… Tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la zero cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a mărturisit Antonia.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news