HomeStiri Mondene Antonia și Alex Velea, în fața altarului

Antonia și Alex Velea, în fața altarului

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
Antonia și Alex Velea, în fața altarului in Stiri Mondene

Antonia a divorțat de fostul soț și, acum, după șapte ani, poate îmbrăca rochia de mireasă din nou. De data aceasta, este convinsă că și-a găsit alesul, mai ales că Alex Velea i-a dăruit și doi copii. Cei doi își doresc ca nunta și botezul să fie ca în povești, iar singurul lucru ce îi împiedică în acest moment este pandemia de coronavirus.

Antonia și Alex Velea, în fața altarului in Stiri Mondene

Se pare că cei doi îndrăgostiți hotărâseră ca merele eveniment să aibă loc în anul ce-a trecut, dar pandemia le-a dat planurile peste cap. Așadar, au amânat totul cu un an și, dacă nici acum nu vor putea, cu siguranță vor spune „da” în anul 2022.

„Antonia și Alex își doresc un botez și o nuntă perfectă, mai ales că au așteptat atâta. Ceea ce nu pot face însă, în acest moment, în care sunt interzise orice fel de evenimente cu un număr mare de persoane. Dacă totul va decurge așa cum își doresc, vor organiza nunta și botezul la pachet, în vara lui 2021. Dacă nu, vor mai aștepta. Un an în plus pentru ei nu mai înseamnă nimic, la cât au așteptat divorțul”, au spus persoane apropiate cuplului, pentru cei de la playtech.ro.

Antonia și Alex Velea, în fața altarului in Stiri Mondene

Mai mult decât atât, artista vrea să o aibă și pe fiica sa, Maya, cât mai aproape de ea. Dacă sărbătorile nu le-au putut petrece împreună, acum, cântăreața vrea să se revanșeze și a făcut tot ceea ce îi stă în putință pentru a demonstra că îi poate oferi fetei sale toate condițiile.

Antonia și Alex Velea, în fața altarului in Stiri Mondene

„Deși ar fi avut dreptul, Antonia a ratat să-și petreacă sărbătorile cu Maya, din cauza pandemiei. Artista a obținut dreptul de a-și aduce fiica în România și în urma unei anchete ce a avut loc la noul său domiciliu, aceasta demonstrând că fetița va putea beneficia de cele mai bune condiții și că nimic nu-i va lipsi”, au mai adăugat persoanele respective, pentru sursa menționată mai sus.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed