Home Stiri Antonia și Alex Velea nu vor mai face copii. Care este motivul pentru care au luat această decizie?

Antonia și Alex Velea nu vor mai face copii. Care este motivul pentru care au luat această decizie?

autor Bodnar Anca
262 views 2 minute timp de citit
  • Antonia și Alex Velea nu vor mai face copii
  • De ce au luat cei doi această decizie?

Antonia și Alex Velea au avut întotdeauna o relație perfectă, demnă de invidiat. Cei doi și-au exprimat întotdeauna iubirea în mod public și nu s-au ascuns de asta.

De ce nu vor mai face copii cei doi?

Deși Alex Velea declară faptul că și-ar mai dori copii, se pare că ceva îi oprește pe cei doi îndrăgostiți să își mărească din nou familia.

Artistul vorbește despre asta, menționând faptul că nu este vorba de vreo răcire a relației dintre ei, ci doar de aspecte strict medicale.

„Am fi avut nevoie de mai mulți bani, pentru că noi ne dorim mult să investim în educația lor, ne dorim să aibă toate lucrurile pe care noi nu le-am avut. Toate astea costă. Deja după trei cezariene… Are și RH-ul negativ. Nici grupa sangvină nu îi mai permite să mai aibă alt copil, dar și dacă ar rămâne însărcinată, ar exista posibilitatea să fie niște probleme”, a povestit Alex Velea în cadrul unei emisiuni difuzate în mediul online.

Cum se înțeleg cei trei copii?

Antonia și Alex Velea au trei copii frumoși, și se bucură din plin de prezența acestora: Maia, fetița Antoniei din prima căsătorie, Dominic și Akim. Cei trei frățiori se înțeleg de minune și iubesc să petreacă timpul împreună, și fac asta cât de des au ocazia, iar părinții lor împărtășesc cu urmăritorii de pe Instagram aceste momente minunate.

Antonia și Alex Velea sunt un exemplu pentru toți tinerii care îi urmăresc și îi apreciază, atât în ceea ce privește cariera lor în permanentă creștere, cât și în ceea ce privește dragostea și devotamentul dintre ei, și viața de familie, respectul și modul lor de a-și educa cei cei trei copii.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies