Home Stiri Antonia și Alex Velea s-au logodit și au publicat prima poză cu inelul

Antonia și Alex Velea s-au logodit și au publicat prima poză cu inelul

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 741 views 2 minute timp de citit

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de aproximativ nouă ani, iar ziua de astăzi a fost cea mai frumoasă de până acum pentru cei doi. Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia, iar vestea a fost dată pe rețelele sociale.

„A zis: «Da!». Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!”, a scris Alex Velea pe pagina sa de Instagram. Fanii și persoanele publice din România au lăsat comentarii imediat, toți fiind foarte fericiți pentru fericitul eveniment. „Dragoste și bucurie !!!!!”, „Să fie-n ceasu’ ăla bun! Fericire, iubire, noroc și înțelepciune! ?”, „Holy moly! ? Felicităăări! ❤️ Cea mai tare veste eveeeeer!?Love u both?❗️”, „Wawawivaaaaa ? nunta. Ca mătușile alea rele sunt, dar așteptăm invitația la nuntă ???”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care cei doi le-au primit.

În urmă cu ceva timp, Alex Velea a fost invitat într-o emisiune televizată și a povestit câteva amănunte despre relația celor doi. Acesta a subliniat că, în ciuda a ceea ce s-a spus, fiecare a venit din relații eșuate și a fost persoana potrivită pentru celălalt.

„Venim din cupluri nefericite și eu, și ea. (…) Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericirea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părerea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat”, a declarat Alex Velea în cadrul XNS…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies