Anul nașterii reflectă karma relațiilor tale!

Share

Ți-ai pus vreodată întrebarea de ce cu unele persoane te înțelegi foarte bine, iar pe altele nici măcar nu le suporți? Răspunsul stă la baza efectelor karmei prezente în anul în care te-ai născut.

Iată cum se reflectă karma în relațiile tale în funcție de anul nașterii.

Pentru a afla care este numărul ce corespunde personalității tale, adică cifra destinului tău, tot ceea ce trebuie să faci este să aduni numerele care alcătuiesc data nașterii tale, rezultatul fiind această cifră a destinului.

Exemplu: dacă data nașterii date este 22 octombrie 1989, aduni 2+2+1+0+1+9+8+9, iar din rezultatul obținut, adică 32, aduni apoi 3+2=5. Cifra 5 va fi așadar cifra care are un cuvânt de spus în legătura cu influența karmei în relațiile pe care le ai cu cei din jurul tău.

Mai jos poți vedea efectele celorlalte cifre:

Cifra 1
Ai personalitatea unui răzbunător, dar cu toate acestea pari să nu ai probleme în a-ți face noi prieteni. Relațiile pe care le au cu cei din jur par să fie bazate pe nedreptate, iar tu crezi mereu că ești cea mai bună dintre toți. Acordă însă atenție relațiilor pe care le ai cu persoanele la care ții, ar fi bine să o lași mai moale cu autoritatea pe care ți-o asumi față de acestea.

Cifra 2
Ba e albă, ba e neagră, la fel și personalitatea ta. Tu vezi lucrurile ori bune, ori rele, nicidecum undeva la mijlocul celor două extreme. Astfel, relațiile pe care tinzi să le ai cu cei din jur ori sunt minunate, ori sunt asemenea scenelor desprinse din filmele de acțiune.
Pentru tine cu siguranță nu există posibilitatea unei înțelegeri de comun acord.

Cifra 3
Consideră-te norocoasă! Relațiile pe care le ai cu lumea din jur par să fie de invidiat, dar acest lucru atrage un efect negativ: tinzi să fii considerată o persoană falsă. Cu toate acestea, firea ta este una neastâmpărată, ești mereu binedispusă și reușești să-i „contaminezi” și pe cei din preajma ta.

Cifra 4
Ai spiritul unui conducător și depui mereu eforturi pentru a menține echipa întreagă. Tocmai din această cauză reușești greu să stabilești relații cu oamenii din jurul tău, dar, atunci când reușești, acestea sunt greu de „năruit”. Tu mizezi mereu pe încredere, respect și loialitate.

Cifra 5
Cauți, cauți și iar cauți. Tinzi să îți schimbi destul de des cercul de prieteni și vrei să ai mereu cât mai multe cunoștințe. Azi nu te poți dezlipi de ei, iar mâine-i alungi chiar tu. Ar trebui să acorzi atenție acestui aspect, deoarece s-ar putea să ai probleme în relațiile amoroase.

Cifra 6
Ești prietenul de nădejde de care oricine are nevoie. Ești mereu dispusă să-ți ajuți prietenii și depui sacrificii mari pentru a face acest lucru.

Cifra 7
Ești o fire calculată și alegi mereu acele relații care se bazează pe discuții inteligente și care provin din domenii cât mai diverse. Pari genul de persoană care optează mereu pentru ceea ce este mai bun, iar cei din jur cu siguranță observă acest lucru.

Cifra 8
Vrei mereu să fie dreptate, iar acest lucru este „ghidul” tău în viață. Cauți dreptatea oriunde pășești și relațiile tale se bazează pe aceasta.

Cifra 9
Dragostea, imaginația și spiritul liber sunt toate adunate în această cifră. Ești genul de persoană la care visează toată lumea, fiind văzută ca persoana care poate oferi oricui libertatea de care are nevoie. Ai capacitatea de a instaura buna înțelegere acolo unde ești prezentă și oferi mereu dragoste oamenilor din jur…

Numărul 11
Ești o persoană destul de nehotărâtă și care își schimbă destul de ușor părerile. Tinzi să pari uneori o persoană cu sânge rece, iar alteori afectuoasă și pusă pe glume. Ai obiceiul de a ține lângă tine numai acele persoane care au o personalitate care se aseamănă cu a ta și care nu te fac să te simți „prizonieră”.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news