HomeStiri Mondene A apărut prima fotografie cu logodnicul Doiniței Oancea. I-a dat inelul de ziua ei

A apărut prima fotografie cu logodnicul Doiniței Oancea. I-a dat inelul de ziua ei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 748 views
aparut-prima-fotografie-cu-logodnicul-doinitei-oancea-dat-inelul-de-ziua-ei in Stiri Mondene

Doinița Oancea a primit un inel de logodnă chiar înainte de ziua ei de naștere. Deși toată lumea a bănuit că Augustin Viziru ar fi autorul faptei, se pare că alt bărbat i-a furat inima frumoasei brunete.

aparut-prima-fotografie-cu-logodnicul-doinitei-oancea-dat-inelul-de-ziua-ei

Soarele pare că a răsărit și pe strada Doiniței Oancea. După ce a trecut peste o despărțire tumultoasă, fostul iubit înșelând-o cu cea mai bună prietenă, frumoasa brunetă pare că și-a găsit în sfârșit alinarea sufletească. Cu doar două zile înainte de a-și serba ziua de naștere, Doinița Oancea a primit în dar un frumos inel.

Autorul cadoului a rămas anonim o perioadă, iar toată lumea îl bănuia pe Augustin Viziru, întrucât între cei doi a existat o relație mai apropiată. Acum însă vedeta a deslușit misterul. A postat pe contul său de Instagram o fotografie cu bărbatul care i-a dăruit bijuteria, unde i-a și declarat că îl iubește. „Și bun și rău, dar e al meu! Și e mai mult bun! Domnule, te iubesc!”, a scris vedeta spre surprinderea fanilor…

aparut-prima-fotografie-cu-logodnicul-doinitei-oancea-dat-inelul-de-ziua-ei1

Vestea primirii inelului a fost făcută publică chiar de către Doinița Oancea, care a povestit cum și-a petrecut ziua de naștere. „Am acest inel, pe care l-am primit cadou, cu două zile înainte de ziua mea de naştere. Nu e de logodnă, dar ar putea să fie. E de la un băiat. L-am pus pe degetul pe care port toate inelele, pe inelar. Am avut parte de o petrecere surpriză. Prietenii mi-am cântat la mulţi ani la 12 noaptea. Am primit primul tort din cartofi prăjiţi, burgeri şi sos de maioneză. Se mai pun pe mine, dar… stau liniştită două-trei zile şi gata. După ce am stat toată ziua la atelier, am primit un telefon de la o prietenă, că are nevoie de ceva, era ceva grav. Am fugit acolo. Nu am bănuit nimic, jur. Erau toţi acolo”, a povestit Doiniţa Oancea.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed