HomeStiri Apreciază-te așa cum ești! Fiecare femeie este frumoasă, la fel cum este și fiecare trup!

Apreciază-te așa cum ești! Fiecare femeie este frumoasă, la fel cum este și fiecare trup!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views 2 minute timp de citit

Astăzi, operațiile estetice au devenit un aspect despre care se vorbește din ce în ce mai frecvent, stârnind curiozitate, interes sau, uneori, chiar invidii printre doamne și domnișoare. Conceptul de naturalețe pare să fie înlocuit tot mai mult, nedorit sau chiar considerat ca fiind insuficient, nemulțumitor.

Se poate remarca nevoia din ce în ce mai arzătoare a femeilor de a schimba ceva la înfățișarea lor, fie pentru sporirea încrederii în sine, fie pentru a fi în pas cu moda, pentru a-și satisface un moft / un capriciu personal, din dorința de a nu se lăsa mai prejos (un soi de concurență continuă), fie din dorința de a atinge, cu orice preț, perfecțiunea, așa cum o percepe fiecare.

Această nemulțumire, însă, față de corpul nostru este resimțită de acesta. Este un element care se reflectă și are consecințe puternice atât în plan psihic, cât și fizic. Un exemplu relevant este acela al formării de noduli sau de alte formațiuni, mai mult sau mai puțin periculoase, la nivelul sânilor – s-a dovedit științific faptul că aceste probleme sunt întâmpinate, în majoritatea cazurilor, de femeile care nu sunt mulțumite de aspectul acestora. Totodată, aceste probleme ar dispărea de la sine, la fel cum au apărut, dacă ar avea loc o schimbare la nivel mental, iar aprecierea, iubirea și mulțumirea de sine și-ar face simțită prezența în viața femeii.

Să învățăm, așadar, să ne apreciem și să ne iubim așa cum suntem! Fiecare femeie este frumoasă, la fel cum este și fiecare trup. Tocmai diferențele dintre noi ne fac speciale, în felul nostru, iar acest fapt nu ar trebui să reprezinte decât un prilej de bucurie, de satisfacție, de apreciere de sine și de recunoștință pentru tot ceea ce ne-a fost oferit. Și, cel mai important, corpul este „templul” sufletului nostru, este „casa” noastră căreia ar trebui să îi oferim toată atenția și iubirea de care dispunem, să ne prețuim și să fim ferm convinse că perfecțiunea ne-a fost dăruită, în forme diferite, fiecăreia dintre noi…

Prețuiește ceea ce ai și apreciază-te la adevărata valoare, femeie de pretutindeni! Ești frumoasă exact așa cum ești!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed