Home Stiri Armin Nicoară a recunoscut că a sărutat-o pe Georgiana Lobonț. Artista anunțase că va divorța

Armin Nicoară a recunoscut că a sărutat-o pe Georgiana Lobonț. Artista anunțase că va divorța

autor Mirela
196 views 2 minute timp de citit
  • Armin Nicoară și Georgiana Lobonț au o legătură foarte puternică.
  • Plecați într-o vacanță exotică, în Maldive, artista a anunțat că divorțează.
  • Nu puține au fost persoanele care au început să îl arate cu degetul pe Armin Nicoară, spunând că el este vinovat pentru divorțul nașilor săi.

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț au o legătură foarte puternică, deoarece artista l-a cununat, dar acesta a uimit pe toată lumea, spunând că a sărutat-o. Plecați într-o vacanță exotică, în Maldive, artista a anunțat că divorțează.

Armin Nicoară a recunoscut că a sărutat-o pe Georgiana Lobonț

În urmă cu doar câteva zile, Georgiana Lobonț a anunțat că divorțează, în timp ce se afla cu soțul ei și cu cei mici, în Maldive. Alături de ei se aflau și Armin Nicoară și Claudia Puican. Acum, însă, Georgiana a postat mai multe fotografii cu soțul ei, semn că lucrurile s-au liniștit.

Nu puține au fost persoanele care au început să îl arate cu degetul pe Armin Nicoară, spunând că el este vinovat pentru divorțul nașilor săi. Enervat de cele întâmplate, acesta le-a transmis un mesaj tranșant celor răutăcioși.

„Normal, eu am sărutat-o pe Georgiana, exact ce spune în melodie, dar n-o mai condamnați să spuneți că eu mă dau la Georgiana, că eu fac ce fac! E nașa mea, ce vreți, să o înjur?! Să mă iau de ea?! Să nu conversez cu ea? Sper că am fost cât de cât înțeles! Să auzim numai de bine și Doamne ajută!”, a spus Armin Nicoară.

Artistul i-a luat apărarea soției lui

De asemenea, Armin Nicoară a vrut să le închidă gura și celor care au spus că își bate joc de soția lui. Artistul a specificat că nu a făcut și că nu va face niciodată acest lucru, deoarece soția lui este totul pentru el.

Mai mult decât atât, Armin Nicoară s-ar vedea toată viața lângă ea, motiv pentru care nu ar face nimic ce ar putea-o răni.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies