Asa aratau supermodelele in urma cu 20 de ani fara Photoshop


523

Odată cu trecerea timpului, lumea este într-o continuă schimbare. Suntem martorii fenomenului numit Photoshop. Naturalețea pare să fie pe cale de dispariție, iar Photoshopul atrage tot mai multe victime.

Asa aratau supermodelele in urma cu 20 de ani fara Photoshop

Datorită rețelelor de socializare, în ziua de astăzi e mult mai simplu să devii model. Popularitatea reprezintă baza acestui proiect. Nu sunt puține femeile care obțin un contract de modelling datorită faimei pe care o dețin pe Internet.

În ziua de astăzi trebuie să fii scheletică pentru a reprezenta un model de succes. În trecut, modelele nu aveau nicio reținere în a-și arăta formele și frumusețea. Dar acest lucru s-a întâmplat demult. Acum, editorii au grijă ca modelul să arate perfect prin programul Photoshop.

Modelele prezentului își editează în mod superficial fotografiile, iar imaginea prezentată online nu seamănă cu realitatea. De multe ori, aceste modele au fost acuzate că folosesc în exces Photoshopul, chiar și pentru un selfie involuntar.

Mai grav este însă că unele dintre ele apelează la operații estetice doar pentru a deveni un model de succes.

Dacă arunci o privire în trecut, acum 20 de ani, supermodelele erau naturale. Fiecare era frumoasă în felul ei, fiecare strălucea în felul ei. Naturalețea era o calitate care le reprezenta, le făcea speciale. Doar prin acest lucru puteau să se facă remarcate.

Dar timpul trece și aduce cu el schimbări drastice. Astăzi, pentru a semna un contract de modelling ai nevoie de cât mai multă popularitate și o bună abilitate de a manevra fotografii…

Supermodelele anului ’90 reprezintă cu adevărat frumusețea fără Photoshop. Iată cum arătau acestea:

Citește și:  Cum pot crește șansele de a câștiga la loto?

loading...