HomeStiri Mondene Ashley Grahan a slăbit și a fost criticată de fani. Iată ce a declarat modelul plus-size

Ashley Grahan a slăbit și a fost criticată de fani. Iată ce a declarat modelul plus-size

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 899 views
Ashley-Grahan-a-slabit-si-a-fost-criticata-de-fani.-Iata-ce-a-declarat-modelul-plus-siza2 in Stiri Mondene

Ashley Graham este un model foarte cunoscut, supraponderal, cu celulită și cu vergeturi. Aceasta a dorit întotdeauna să arate faptul că o femeie cu adevărat frumoasă nu trebuie să fie foarte slabă sau lipsită de celulită.

Ashley-Grahan-a-slabit-si-a-fost-criticata-de-fani.-Iata-ce-a-declarat-modelul-plus-siza2 in Stiri Mondene

Ashley este adepta unui stil de viață sănătos și după ce s-a apucat de sport, a început să fie dur criticată de către fani…

„De fiecare dată când postez un video de la sala de fitness, primesc comentarii de genul: «Nu vei fi niciodată slabă, aşa că nu mai încerca», «Tot trebuie să fii grasă ca să fii model», sau «De ce vrei să scapi de ceea ce te-a făcut faimoasă?». Eu fac sport pentru a rămâne sănătoasă, pentru a mă simţi bine, pentru a scăpa de oboseala cauzată de schimbările de fus orar, pentru a-mi limpezi gândurile, pentru a le arăta fetelor voluptuoase că se pot mişca la fel ca restul, pentru a rămâne flexibilă şi puternică, pentru a avea mai multă energie. Nu fac sport pentru a slăbi sau a scăpa de formele mele, ador felul în care arăt!”, a declarat Ashley Graham, modelul plus-size.

in Stiri Mondene

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed