Home Stiri Asiana Peng, replici dure la adresa mamei sale. Ce spune aceasta despre logodna cu fiul lui Laurențiu Reghecampf?

Asiana Peng, replici dure la adresa mamei sale. Ce spune aceasta despre logodna cu fiul lui Laurențiu Reghecampf?

autor Bodnar Anca
Data publicării: Data actualizării: 209 views 3 minute timp de citit
  • Asiana Peng nu este de acord cu mama sa
  • Ce spune sportiva despre comentariile mamei sale?
  • Asiana Peng și Luca Reghecampf sunt în culmea fericirii

Sportiva Asiana Peng și Luca Reghecampf, fiul lui Laurențiu Reghecampf, sunt în culmea fericirii, deoarece s-au logodit, însă acest lucru nu pare privit cu ochi buni de toți cei din familiile lor.

Mama Asianei Peng cu este deloc de acord cu acest lucru, și și-a exprimat frustrările public de fiecare dată când a avut ocazia.

Asiana Peng nu se mai abține. Ce spune aceasta despre mama ei?

Asiana nu a mai putut să tacă, motiv pentru care a ținut neapărat să o înfrunte pe mama sa și să vorbească despre ceea ce o deranjează și o face să se simtă incomod. Aceasta nu s-a mai abținut deloc, și a spus în mod public ceea ce nu ii place la comportamentul mamei sale, evidențiind faptul că nu este prima oara când aceasta nu își înțelege copiii.

„Mi-a dat Dumnezeu așa mamă! Nu mă caracterizează! Avem 20 de ani, nu este vorba despre nici un soi de nuntă! Eu nu vorbesc cu ea. Ea zice că nu a primit nici o invitație, nu știu despre ce invitație e vorba! Eu știu ce aluat este ea, e dusă în extrem. O zice că e o obligație. Ea este aspră, nu rezonăm, este total opusul nostru. (…).

Mama are nebunii din astea. (…) Ei i se pare firesc, toți sunt strâmbi și ea e cea mai bună. Ea vrea musai să mă căsătoresc, suntem ca în poveștile din 1900! Ea pe Luca mereu l-a plăcut. Eu, din iulie, nu am mai vorbit cu ea, ea cu Luca rezonează și cu mine sau fratele meu nu e ok, decât dacă are nevoie de noi. E circ mare cu ea.

Mama are nebunii din astea. (…) Ei i se pare firesc, toți sunt strâmbi și ea e cea mai bună. Ea vrea musai să mă căsătoresc, suntem ca în poveștile din 1900! Ea pe Luca mereu l-a plăcut. Eu, din iulie, nu am mai vorbit cu ea, ea cu Luca rezonează și cu mine sau fratele meu nu e ok, decât dacă are nevoie de noi. E circ mare cu ea”, a declarat sportiva Asiana Peng pentru Click.ro.

În ciuda tuturor obstacolelor care apar între cei doi îndrăgostiți, ei se iubesc și mai mult, și nu lasă absolut nimic să îi afecteze, ceea ce îi face să crească și mai mult în ochii celor care îi urmăresc, astfel oferind un exemplu tinerilor ce îi iau ca modele.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies