Au aparut primele fotografii cu cea de-a doua fiica a lui Liviu Varciu. Iata cat de dulce este micuta!

414

Iubita lui Liviu Vârciu, Anda Călin, a născut pe data de 25 septembrie o fetiță sănătoasă și foarte frumoasă. Aceasta a primit numele de Maria Anastasia și este cea de-a doua fiică a lui Liviu, prezentatorul TV având încă o fată dintr-o relație anterioară. Prima sa fiică poartă numele de Carmina și are 15 ani.

 

Liviu se poate considera un bărbat împlinit. Acesta este foarte emoționat și cuprins de extaz, ca orice proaspăt tătic, și nu a ezitat să o fotografieze pe micuță în fiecare etapă de când a venit pe lume.

De curând, vedeta a decis să își împartă bucuria împreună cu toți fanii săi și a distribuit pe rețelele de socializare primele poze de familie în care apare și bebelușul.

Liviu apare ținând-o în brațe pe micuță, fiind foarte mândru și bucuros.

Printre fotografiile postate se află și una în care Carmina își ține în brațe surioara, cu zâmbetul până la urechi. Prezentatorul TV a ales să descrie acea poză prin două cuvinte simple, dar venite din suflet, întrucât își iubește enorm fiicele. „Comorile mele”, a scris Liviu în dreptul fotografiei în care apar cele două fete ale sale.

Într-o altă fotografie, Liviu apare împreună cu iubita sa și micuța, arătând minunat împreună, ca o adevărată familie fericită, așa cum se și consideră…

Proaspeții părinți sunt în culmea fericirii și nu se sfiesc să arate acest lucru tuturor. Postura cea nouă li se potrivește cum nu se poate mai bine, cei doi radiind alături de Maria Anastasia, minunea lor.