Home Stiri Au format sau nu Monica Odagiu și Dan Bittman un cuplu? Actrița a dat cărțile pe față

Au format sau nu Monica Odagiu și Dan Bittman un cuplu? Actrița a dat cărțile pe față

autor Mirela
535 views 3 minute timp de citit
  • Monica Odagiu a apărut într-unul din videoclipurile filmate de Holograf.
  • La scurt timp, au început să circule zvonuri conform cărora ea și Dan Bittman formau un cuplu.
  • În timp, amândoi au negat aceste afirmații, lucru întâmplat și de curând.

În urmă cu câțiva ani, Monica Odagiu a apărut într-unul din videoclipurile trupei Holograf. Acela a fost și momentul în care Monica s-a cunoscut cu Dan Bittman. Nu a durat mult, însă, și zvonurile cum că cei doi ar forma o relație au început să circule.

De-a lungul timpului, de fiecare dată când s-a adus în discuție acest subiect, niciunul dintre ei nu a vrut să îl comenteze. Acum, după o perioadă în care nu s-a mai adresat această întrebare, Monica a declarat că, în prezent, pentru ea, cea mai importantă este cariera și nu a oferit detalii despre viața sentimentală, menționând că este la fel de discretă ca întotdeauna.

Monica Odagiu susține că nu are timp pentru viața amoroasă

„Nu am timp de nimic în perioada asta, însă, dacă ar exista cineva, oricum nu v-aș spune. (râde) Doar mă ştiţi! Nu o să intru în detalii, pentru că nu-mi place să vorbesc despre viața mea personală, dar ce pot să-ți spun este că, în perioada aceasta, cariera este cea mai importantă pentru mine”, a spus vedeta Antena 1.

Dan Bittman neagă relația cu actrița

În urmă cu ceva timp, după ce zvonurile despre posibila relație dintre cei doi reîncepuseră să apară, Dan Bittman a vrut să lămurească lucrurile. Artistul a declarat faptul că el niciodată nu și-a părăsit soția pentru altcineva, iar presupusa relație cu Monica a fost o simplă invenție de-a presei.

Mai mult decât atât, Dan Bittman declară că a fost foarte bun prieten cu Monica Odagiu, acesta fiind și motivul pentru care au mai ieșit la masă, dar lucrurile nu au mers niciodată mai departe de atât.

„Aici trebuie să fac o mare rectificare. Presa, aici, nu a avut dreptate. Eu nu am plecat de acasă niciodată și nici nu aș face așa ceva, pentru nimeni. Nu e vorba de o actriță. Chiar mi-a părut rău, că o carieră de actriță nu trebuie să fie pătată de un bărbat de 58 de ani. A fost doar o poveste inventată. La ultimul nostru concert, din martie, fiind prieten foarte bun cu ea, am invitat-o la masa de după și am mers pe stradă, ca doi prieteni. Nu am plecat niciodată pentru domnișoara actriță”, a declarat Dan Bittman la momentul respectiv.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies