Home Stiri Au fost sau nu Gina Pistol și Ciprian Marica împreună?

Au fost sau nu Gina Pistol și Ciprian Marica împreună?

autor Buinoschi Andreea
98 vizualizari

În urmă cu mai mult timp, Gina Pistol și Ciprian Marica ar fi format un cuplu. Niciunul dintre ei nu a dorit să vorbească despre acest lucru și nu a existat nici măcar o fotografie care să îi dea de gol. Cu toate acestea, presa din România a scris că cei doi ar fi fost împreună, dar nimic nu a fost confirmat de către cei doi.

„Se pare că Marica este hotărât sa o țină pe Gina cât mai aproape de el, în Germania, așa că îi cumpără constant bilete de avion pentru ca fostul iepuraș «Playboy» să facă naveta București-Stuttgart”, scriau ziarele în perioada respectivă.

„Confirm informația, din surse sigure. Gina Pistol a plecat de la Marica, dar acum îi pare rău. Îi dă o groază de SMS-uri omului, poate se lipește din nou o relație, ceva. Drama e, se pare, că Marica n-a vrut decât să o treacă în palmares și cam atât…”, a menționat Cristi Brancu pe blogul său.

Legat de acest subiect, Gina a mărturisit că ea și Ciprian au fost doar amici și că, deși s-au aflat amândoi în Germania, niciunul dintre ei nu s-a văzut cu celălalt. Mai mult decât atât, prezentatoarea a adăugat că ei își vorbeau doar cu anumite ocazii, precum zilele lor de naștere, dar nu exista nicio legătură amoroasă între ei.

„Nu stă numai Ciprian în Germania. Eu am plecat la Dusseldorf și de acolo am mers la niște prieteni care stăteau în Frankfurt. Am petrecut un weekend în Frankfurt și apoi m-am întors acasă. Nu m-am văzut cu Ciprian. Am rămas prieteni, amici. Dacă este ziua lui, îi dau un mesaj să-i spun «La mulți ani!», dacă este ziua mea, face și el la fel”, a mărturisit Gina în urmă cu ceva timp pentru cei de la Antena 2…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies