HomeStiri Mondene Aurelian Temișan, mesaj de susținere pentru Kamara: „Asta înseamnă un părinte de sacrificiu”

Aurelian Temișan, mesaj de susținere pentru Kamara: „Asta înseamnă un părinte de sacrificiu”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/05/Aurelian-Temisan-mesaj-de-sustinere-pentru-Kamara-Asta-inseamna-sa-fii-un-parinte-de-sacrificiu.jpeg

Cunoscutul Kamara, în vârstă de 43 de ani, solist în trupa Alb-Negru, trece prin momente cumplite. Fiul său, Leon, ce are patru ani, a fost diagnosticat cu tripareză spastică, iar Kamara luptă din toate puterile pentru sănătatea lui, iar de curând a lansat și o piesă dedicată acestuia, care se numește chiar Leon.

Aurelian Temisan, mesaj de sustinere pentru Kamara - Asta inseamna sa fii un parinte de sacrificiu in Stiri Mondene

Îndrăgitul artist Aurelian Temișan a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de susținere necondiționată pentru Kamara și fiul său, în același timp distribuindu-i piesa.

„De multe ori judecăm Omul, înainte de a-i cunoaşte povestea. Astăzi vorbesc despre prietenul meu, Kamara, care, fără nicio ezitare, fără nicio secundă de dubiu, fără a se gândi vreodată la el sau a se plânge că nu are una-alta, luptă cu toată ființa pentru copilul lui, Leon. Asta înseamnă un părinte de sacrificiu. Cine ştie despre ce e vorba, nu e o noutate toată această mobilizare a lui, cine nu ştie… ascultați piesa. Kama, oricând ai nevoie de mine… sunt lângă tine”, a scris Aurelian Temișan.

Tripareză spastică, boala de care suferă micuțul Leon, este o formă de paralizie cerebrală, iar tratamentul se realizează în străinătate și este costisitor. Kamara a intrat în show-ul Ferma sperând că va câștiga marele premiu de 50.000 de euro, pe care dorea să îi folosească pentru a plăti tratamentul copilului său, dar, din păcate, a fost eliminat pe parcurs și a ieșit din competiție.

Cântărețul a oferit câteva detalii, în cadrul unui interviu, despre situația actuală fiului său. Micuțul are nevoie de mai multe intervenții…

„Va continua terapiile pe care le face, dar pentru a merge are nevoie de o serie de intervenții. Primele două vor fi în Turcia. Şi în funcţie de rezultate vom şti în ce direcție ne îndreptăm cu alte intervenții, în Germania sau în America. Facem tot ce se poate pentru a îl pune pe micuțul nostru pe picioare. Sunt costuri mari, dar şi rezultate pe măsură”, a spus Kamara, citat de click.ro.

Surse: spynews.ro, libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed