HomeStiri Mondene Aurelian Temișan, nașul Andreei Bălan și al lui George Burcea, mesaj subtil pentru cei doi: „A jigni, a țipa sau a lua decizii la nervi, e…”

Aurelian Temișan, nașul Andreei Bălan și al lui George Burcea, mesaj subtil pentru cei doi: „A jigni, a țipa sau a lua decizii la nervi, e…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/02/Aurelian-Temisan-nasul-Andreei-Balan-si-al-lui-George-Burcea-mesaj-subtil-pentru-cei-doi-„A-jigni-a-tipa-sau-a-lua-decizii-la-nervi-e...”-1.jpeg

Tot mai multe zvonuri apar cu privire la despărțirea anului din showbizul românesc, aceea dintre Andreea Bălan și actorul George Burcea.

Vestea a venit ca un trăsnet, întrucât nimeni nu se aștepta să se producă ruptura între cei doi,

mai ales după situațiile dificile în care au rezistat împreună, inclusiv când Andreea Bălan a fost la un pas să își piardă viața când o aducea pe lume pe cea de-a doua fetiță a lor.

Aurelian Temisan, nasul Andreei Balan si al lui George Burcea, mesaj subtil pentru cei doi „A jigni, a tipa sau a lua decizii la nervi, e...” 2 in Stiri Mondene

Andreea Bălan a scris un mesaj acid pe conturile sale de socializare, iar acesta a întărit zvonurile legate de separarea sa de soțul său.

George Burcea a preferat să nu comenteze întrebările legate de soția sa, punctând că ea este singura în măsură să vorbească despre acțiunile ei.

Aurelian Temisan, nasul Andreei Balan si al lui George Burcea, mesaj subtil pentru cei doi „A jigni, a tipa sau a lua decizii la nervi, e...” 3 in Stiri Mondene

„Ce e asta? Este statusul ei? Iartă-mă! Am fost la repetiţii de teatru, am început două spectacole noi, scriu la un roman, la o piesă de teatru.

Să vorbim de asta şi de ce fac eu! Eu nu stau să-mi urmăresc oamenii… Pentru ceea ce postează Andreea, pentru ceea ce spune Andreea, să o inviţi pe ea.

Nu comentez ceea ce face Andreea. Noi ne dorim de foarte mult timp să separăm lucrurile alea profesionale.

În casă suntem o familie, încercăm să ne împărțim treburile, să ne organizăm timpul…”, este mesajul lui George Burcea.

Aurelian Temișan, care este nașul Andreei Bălan și al lui George Burcea, a scris un mesaj cu aluzie la cei doi.

„Când clădești o relație și nu neapărat având toate «condițiile» exterioare de partea ta,

e imperios că, în momente mai tensionate (inevitabil să nu existe și așa ceva),

să îți păstrezi calmul și să îți aduci aminte câte piedici ai întâlnit până să ajungi aici.

A jigni, a țipa sau a lua decizii la nervi e facil, dar poate fi dăunător, ba chiar poate pune capăt relației.

Stați liniștiți, la noi totul e ok.

Uitându-mă în jur constat că e atât de prețios să îți creezi liniștea în jur… încât restul devine planul doi”, a scris Aurelian Temişan pe contul de Instagram…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed