HomeStiri Mondene Aurelian Temișan, reacție după ce finul său, George Burcea, a fost prins drogat: „Nu călca pe iubirea altora pentru…”

Aurelian Temișan, reacție după ce finul său, George Burcea, a fost prins drogat: „Nu călca pe iubirea altora pentru…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/02/Aurelian-Temisan-reactie-dupa-ce-finul-sau-George-Burcea-a-fost-prins-drogat-„Nu-calca-pe-iubirea-altora-pentru...”-1.jpeg

Aurelian Temișan a reacționat pentru prima dată după ce George Burcea a fost prins drogat la volan.

Nașul Andreei Bălan și al lui George Burcea s-a manifestat discret, scriind un mesaj cu subînțeles pe conturile sale de socializare.

Aurelian Temisan, reactie dupa ce finul sau, George Burcea, a fost prins drogat „Nu calca pe iubirea altora pentru...” 2 in Stiri Mondene

Cu toate că nu a făcut declarații oficiale, Aurelian Temișan a lăsat să se înțeleagă faptul că este alături de finul său în această perioadă tumultuoasă.

Alături de mesajul cu subînțeles, artistul a încărcat și o fotografie de la nunta finilor săi.

Aurelian Temisan, reactie dupa ce finul sau, George Burcea, a fost prins drogat „Nu calca pe iubirea altora pentru...” 3 in Stiri Mondene

„Nu suntem perfecți. Dar în toată imperfecțiunea noastră avem atât de multe de dăruit. Naște frumosul în jur şi privește-ţi în ochi fericirea creată.

Nu călca pe iubirea altora pentru binele tău. Idei…trăiri…viaţă…sentimente…”, este mesajul pe care l-a scris Aurelian Temișan în mediul on-line.

Conform unei surse apropiate cântăreței, aceasta s-a hotărât deja să semneze actele de divorț, deși și-ar dori să poată găsi o cale prin care să își salveze căsnicia.

„George Burcea mai merge doar în weekenduri acasă la Andreea și stă puțin cu fetele.

Apoi pleacă unde locuiește acum, nu vorbește cu Andreea decât strictul necesar”, a declarat pentru Wowbiz un apropiat al artistei.

„Doar o minune le mai poate salva mariajul.

Andreea nu vrea să depună acum cererea de divorț, dar doar pentru că George este într-o situație extrem de delicată, cu drogurile, cu agitația lui…

Dar, în câteva luni, probabil o va face și va încerca să fie discretă, nu de altceva, dar Andreea chiar fuge de scandaluri, se teme să nu îi afecteze ceea ce i-a mai rămas: cariera.

În rest, face tot ce poate să fie fericite fetițele, se ocupă de ele și speră ca George să își revină totuși și să poată comunica din nou cu el.

Deși nu cred că îl mai poate ierta, Andreea este foarte dezamăgită de ceea ce a făcut el,

de cum a reacționat în ultima perioadă și, normal, de problemele pe care le are el”, a mai declarat apropiatul Andreei Bălan.

Andreea Bălan sper că George Burcea s-ar putea îndrepta.

„Andreea și-ar dori să aibă motive să îl ierte, să nu divorțeze de George.

Visul ei încă din copilărie era să aibă o familie, o familie frumoasă…

Dar, cum el nu dă semne că s-ar îndrepta, ba chiar dimpotrivă, Andreea va face sigur pasul pe care îl urăște, ca idee, adică divorțul”, a adăugat sursa respectivă.

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed