Home Stiri Avocatul Aneimaria Prodan îi ajută pe frații Becali să câștige procesul împotriva impresarei?

Avocatul Aneimaria Prodan îi ajută pe frații Becali să câștige procesul împotriva impresarei?

autor Buinoschi Andreea
99 vizualizari

În prezent, Anamaria Prodan luptă pentru a-și face dreptate în scandalul în care a fost implicată. După ce a susținut că a fost trădată de frații Becali, acum, se pare că și avocatul său ar face același lucru.

Problemele pentru Anamaria Prodan au apărut în momentul în care se ocupa de transferul lui Dennis Man. Potrivit prosport.ro, Gigi Becali și fratele său ar fi făcut ei transferul, reușind că încaseze un comision foarte mare. Din acel moment, fiecare dintre ei a ieșit public și a făcut mai multe declarații despre celălalt, menționând că relația de prietenie care era între ei nu va mai exista.

Dan Idita este avocatul Aneimaria Prodan. De ceva timp, conform sursei menționate anterior, acesta a fost văzut extrem de des trecând pe la biroul fraților Becali, lucru ce a ridicat foarte multe semne de întrebare.

„Am văzut declarațiile, ce aș putea să spun? Doar că sunt atât de dezamăgită și am un gust amar. Într-adevăr, tot ceea ce mi-au spus oameni foarte importanți din presă, din sport s-a adeverit. Mi-aduc aminte și zâmbesc cum îi luam apărare lui Gigi Becali și spuneam că e foarte corect.

Aș vrea să-mi mențin părerea, dar ceea ce a făcut și cum a reacționat arată că e foarte mic și arată că n-o să mai existe nimic din partea mea, niciun transfer. Eu l-am ajutat pe omul ăsta incredibil și când era la pușcărie, poate n-a știut nimeni niciodată că, atunci, eu și soțul meu am avut grijă să nu se aleagă praful, am adus jucători și n-am cerut niciun comision.

Nu le-am luat comision, pentru că știam că e în pușcărie. I-am vândut pe milioane, zeci și zeci de milioane, jucători în ultimele 6 luni și puteam să-i iau eu liberi de contract, Bourceanu, Popa, Szukala, Sânmărtean. N-am făcut niciodată așa ceva. I-am adus milioane pe ei! Deci eu, pentru Gigi Becali am fost atât de dreaptă și atât de corectă, încât sunt foarte mândră”, a spus impresara, după acuzațiile pe care i le-a adus Gigi Becali, conform prosport.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies