Home Stiri „Axinte” a fost amenințat de Larisa Oprea. Aceasta a vrut să îi distrugă căsnicia

„Axinte” a fost amenințat de Larisa Oprea. Aceasta a vrut să îi distrugă căsnicia

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 707 views 2 minute timp de citit

Florin Petrescu este prieten vechi cu Alin şi Larisa Oprea. Aceştia se ştiu de foarte mulţi ani şi chiar au avut şi câteva colaborări. Din cauza faptului că, în viaţa artistului, se petrec multe schimbări, acest lucru afectează şi persoanele din jurul lui.

Se pare că Larisa Oprea a trimis mesaje incriminatorii atât lui „Axinte”, cât şi soţiei sale, unde vorbea despre infidelitatea actorului. Cu toate acestea, planul femeii nu a reuşit şi cei doi au rămas împreună. „M-a amenințat că a zis că dacă divorțează ea de Alin, trebuie să divorțăm toți prietenii lui Alin. A trimis niște mesaje la nevastă-mea, dar noi suntem o familie cu capul pe umeri”, a declarat „Axinte”.

Fosta soţie a cântărețului a insinuat faptul că „Axinte” nu i-ar fi fost fidel soţiei sale şi că trebuie să divorțeze. Florin Petrescu şi soţia sa nu au luat în seamă aceste cuvinte şi şi-au văzut, mai departe, de viaţă: „Noi facem spectacole, nu ne ocupăm de altceva. Ea insinua altceva acolo. I-a spus lui Carmen că eu sunt un vagabond, că sunt un nenorocit. Dar asta e”.

În urmă cu puţin timp, Alin Oprea a vorbit cu cei de la click.ro despre infidelitățile soţiei, dar şi despre cum au decis să divorțeze: „Tot acest haos al vieții mele cu siguranță că m-a făcut să îmi găsesc refugiul uneori în alcool, și nu în brațele altei femei. Am preferat să renunț la mine de dragul copiilor, punându-mă mereu pe ultimul loc, dorința mea cea mai mare fiind să îmi văd ambii copii trecuți de vârsta majoratului și având propriul destin în mâinile lor. Am făcut tot ce mi-a stat în putință să-i susțin și ridic financiar, profesional și emoțional, fiind tată, profesor și prieten al lor. Suspectându-mi soția de o nouă infidelitate la Londra, am cedat, din păcate, și i-am spus că știu totul și despre infidelitățile ei anterioare, într-un moment al adevărului în care aceasta le-a confirmat și recunoscut la rândul ei. În urma acestei discuții am stabilit de comun acord că vom divorța pe cale amiabilă în luna august 2020, după petrecerea de majorat a fiicei noastre”…

Sursa

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies