HomeStiri Mondene Aylin a revenit deja pe scenă! Ce face artista pentru a fi în formă, după ce l-a adus pe lume pe băieţelul ei?

Aylin a revenit deja pe scenă! Ce face artista pentru a fi în formă, după ce l-a adus pe lume pe băieţelul ei?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/03/11222285_1095825810462420_5466397460776095356_n_464x640.jpg

Deşi a devenit mămică de jumătate de an, Aylin a revenit la activitatea sa de dinainte chiar din momentul în care băieţelul ei avea o lună. Vedeta mărturiseşte că are un program special creat pentru ea, care o ajută să se menţină în formă.

aylin

“Nu mi-am revenit foarte repede. A fost un proces îndelungat, nu am fost una dintre mămicile care au scăpat de 20 kg după ce am născut. Eu sunt încă în procesul de a-mi revenit, dar sunt din ce în ce mai bine. Lucrez cu un profesionist pe refacere post-natală, cu exerciții anume create pentru mămici și este foarte bine, mă simt foarte bine. Alerg, fac sport”, a declarat Aylin pentru Libertatea.

“Nu am fost o gravidă foarte activă ca să fiu sinceră. Am vrut să fiu sigură că totul va merge bine și atunci am fost foarte precaută. Dacă voi mai rămâne gravidă nu o să mai fac, o să fac sport și în timpul sarcinii viitoare. Nu vreau să rămân chiar imediat, aștept întâi să-mi revin”, a mai adăugat Aylin.

Aylin mărturiseşte că are alături de ea persoane care o ajută să aibă grijă de Pavel, în felul acesta artista putându-se ocupa şi de cariera sa. “Sunt destul de relaxată pentru că am oameni pe care mă pot baza și care au grijă de el. Mama-socră e tot timpul cu el și este și ea doctor pediatru și dacă îl las cu ea nu am nicio grijă, mă duc liniștită la treabă. M-am întors la muncă, ca să zic așa, de când avea el o lună. Atât avea Pavel când m-am întors la teatru și joc, acum am intrat într-un spectacol nou, am început să lucrez și cu trupa, am revenenit imediat”, a mai completat cântăreața.

Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed