Băiețelul Adelei Popescu a împlinit 5 luni! Cum a fost sărbătorit micuțul?

Share

Adela Popescu este o mămică fericită. Alexandru, băiețelul ei, a împlinit cinci luni, motiv pentru care vedeta a împărtășit cu fanii ei modul în care a petrecut această zi.

Adela-Popescu-l-a-amenintat-cu-divortul-pe-Radu-Valcan.-Reactia-acestuia-este-incredibila

Adela Popescu și Radu Vâlcan nu au organizat o petrecere, însă și-au petrecut ziua împreună, ca o familie, profitând de fiecare moment.

„Nu am sărbătorit în niciun fel, în sensul că nu am avut party, baloane, tort, șampanie. Dar la șapte dimineața, când invariabil face ochișorii mari, l-am luat între noi, l-am pupat, i-am urat la mulți ani și i-am spus cât de mult îl iubim și cât de fericiți ne face. El a râs cu toată fățuca, ne-a mângâiat, așa cum știe el acum, a gângurit, s-a întors și pe stânga și pe dreapta, iar a zâmbit, m-a tras de par, pe taică-său de nas. Noi am însoțit cu urale și comentarii de toate felurile fiecare gest, l-am pupat pe burtica, pe gâtuleț, pe ochișori, pe tălpițe, pe bărbița, peste tot, iar el arunca piciorușele vesel în toate direcțiile, semn ca ar cam lua-o din loc. I-am spus: La mulți ani, dragostea mea, MA-MA și … iubitul, te iubesc! Radu a intervenit și mi-a spus că joc murdar, continuând: TA-TA te adoră, la fel și… scumpa ta mămicuță! Pentru că nu v-am spus, dar a început lupta pentru primul cuvânt. Eu pariez, normal, pe MA-MA, Radu pe cuvântul acela cu T pe care nici în glumă nu vreau să îl pronunț :)) Lăsând declarația de război deoparte, e frumos la cinci luni ale lui, dar și ale noastre, pentru că noi măsurăm viata acum între înainte și după Alexandru”, a scris Adela pe blogul personal.

 


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news