Băiețelul Andreei Mantea este adorabil! Vezi fotografiile cu micuțul David!

Share

La doar un an și jumătate, băiețelul Andreei Mantea este adorabil. Micuțul atrage atenția peste tot pe unde merge alături de mama sa.

fiul-andreei-mantea3

Recent, Andreea Mantea a participat la un eveniment monden. Însă nu a venit singură, ci însoțită de băiețelul ei, David. Toată lumea l-a remarcat pe micuț și a spus că este extrem de drăgălaș.

Andreea Mantea este nevoită să-și crească sigură fiul. Și chiar dacă a întâmpinat probleme, vedeta nu se plânge. ”Cred că David trece printr-o perioadă mai… grea a vieții lui, prima perioadă grea! De fapt, cred că prima perioadă grea s-a legat de colici, dar acum este perioada măselelor și este mai greu pentru el, dar și pentru mine… mai ales pentru mine, pentru că îmi este destul de greu să-l văd cum plânge, cum nu îi convine, cum îl doare și este mormăit tot timpul și că nu pot face absolut nimic. Adică i-am dat cu tot felul de geluri, tot felul de ceaiuri, i-am luat… deci nu știu dacă mai există ceva pe care el nu l-a luat…”, a declarat prezentatoarea Kanal D, pentru ziarulring.ro.

fiul-andreei-mantea2-620x480

fiul-andreei-mantea-922x1024


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news