HomeStiri Mondene Barack Obama şi Bear Grylls, o nouă provocare

Barack Obama şi Bear Grylls, o nouă provocare

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 817 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/12/barack.jpg

Preşedintele Barack Obama a avut ocazia să simtă pe propria piele ce înseamnă să supravieţuieşti în sălbăticie, fără a avea la dispoziţie toate bunurile materiale, cu care oamenii sunt obişnuiţi. Curajoasa experienţă a avut loc în sălbăticia din Alaska, sub îndrumarea realizatorului TV Bear Grylls.

barack

Bear Grylls s-a gândit să îl invite pe preşedintele Americii, pentru a-i testa curajul şi a-l învăţa cum să supravieţuiască în condiţii precare.

Preşedintele Barack a avut ocazia să descopere cum e să te descurci într-un mediu îngheţat, şi chiar a avut curajul să mănânce un somon, care rămăsese de la ultima masă a unui urs.

Chiar şi în aceste condiţii, preşedintele a fost foarte bine protejat de 50 de agenţi secreţi, lunetişti şi un degustător.

În urma acestei experienţe, preşedintele Obama a declarat următoarele:

 „Cred ca aceasta este una dintre cele mai frumoase zile din mandatul meu. In primul rand, pentru ca nu sunt la birou. In al doilea rand, pentru ca nu trebuie sa port costum.”

„Bear este un bucatar mediocru, dar m-am bucurat ca am mancat ceva ce am putut identifica. Faptul ca pestele ramasese de la un urs… cred ca este o informatie pe care putea sa o omita.”

Acesta a mai afirmat câteva lucruri din care se poate observa dorinţa sa de a proteja planeta:

„Am doua fiice. Nu vreau nepoti prea devreme, dar sper ca voi deveni bunic la un moment dat si as vrea ca si ei sa se poata bucura de aceste minunatii.”

Realizatorul emisiunii „Running Wild with Bear „, Bear Grylls, a declarat preşedintelui:

„I-am promis sotiei ca va voi cere un autograf.”

Emisiunea urmează să fie difuzată în România, în premieră, în prima zi de Crăciun, pe canalul Discovery Channel, de la ora 22:00, şi în reluare, a treia zi de Crăciun, de la ora 22:00.

În cadrul acestei experienţe din cadrul naturii, preşedintele a putut observa îndeaproape toate efectele schimbării climatice a mediului.

Iar acesta a demonstrat şi faptul că este destul de rezistent şi curajos, dacă a putut să accepte toate condiţiile lui Grylls.

obama-si-bear-grylls-in-salbaticie-3_tb730

Sursa photo: descopera.ro; paginademedia.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed