HomeStiri Mondene Barbatul cu care Andra s-a iubit inainte de Maruta! Cine este fostul iubit

Barbatul cu care Andra s-a iubit inainte de Maruta! Cine este fostul iubit

autor Tudor Irina
Data publicării: Data actualizării: 2,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/03/Barbatul-cu-care-Andra-s-a-iubit-inainte-de-MarutaCine-este-fostul-iubit.jpg

Este căsătorită cu Măruță de ani buni, dar, înaintea lui, alt bărbat a avut inima Andrei.

Andra și Dragoș au format un cuplu încă de pe vremea când artista avea puțin peste vârsta de 16 ani, la finele anului 2002.

În 2003, cântăreața a acordat un interviu, ocazie cu care a vorbit despre Dragoș, primul ei iubit.

„De un an de zile, în viața mea a apărut Dragoș, care are 21 de ani și e student la Universitatea Româno-Britanică. E un tânăr studios, foarte serios, un om pe care mă pot baza și care m-a făcut să cresc interior. E primul meu prieten și ne simțim tare bine împreună. Ne completăm, ne înțelegem unul pe celălalt. De fapt, mai mult el trebuie să facă eforturi să mă-nțeleagă, pentru că din cauza concertelor eu plec mult, iar el trebuie să mă aștepte. Dar vorbim mult la telefon și uite că flacăra se menține aprinsă! Sunt foarte fericită!”, a mărturisit Andra.

Barbatul cu care Andra s-a iubit inainte de Maruta

Tot atunci ea a mai făcut o dezvăluire. A vorbit despre cadoul primit de la prietenul ei, Dragoș: „Prietenul meu mi-a adus în dar un pui de Husky siberian, alb cu ochii albaștri, care acum zburdă în grădina părinților mei. Când am văzut ghemulețul acela de blană, m-am topit!”…

Cei doi nu mai formează un cuplu din septembrie 2005; un an mai târziu, Andra a devenit iubita lui Cătălin Măruță, iar în 2008 s-au și căsătorit.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed