Bea un pahar de vin roșu înainte de culcare. Rezultatul este uimitor!

Share

La Universitatea Harvard, cercetătorii au realizat un studiu la care au participat 20.000 de femei, pe durata a 13 ani, scopul fiind acela de a observa care sunt efectele vinului roșu asupra greutății lor. Rezultatele sunt uimitoare.

În urma efectuării studiului, s-a ajuns la concluzia că femeile care au băut două pahare de vin roșu în cursul unei zile nu se confruntau cu probleme legate de obezitate, ba din contră, se pare că vinul roșu este de ajutor în arderea grăsimilor.

The Journal of Nutritional Biochemistry a publicat o cercetare ce face referire la efectele pe care le au strugurii asupra organismului și care sunt acele proprietăți ale vinului roșu ce au rol în stimularea arderii grăsimilor. Studiul a demonstrat clar faptul că șoarecii care au fost utilizați au acumulat grăsimi în ficat, iar nivelul lor de zahăr din sânge era mai mic atunci când li se administra extract de vin roșu.

Se pare că acidul din struguri are capacitatea de a frâna creșterea celulelor grase.

Dacă vrei să beneficiezi de proprietățile pe care le are vinul în acest procedeu de împiedicare a dezvoltării celulelor grase în organism, cel mai bine este să consumi seara un pahar.

Vinul are mai puține calorii decât înghețata, prăjiturile sau chipsurile și nu conține grăsimi care sunt nesănătoase pentru organism.

Mulțumită conținutului de resveratrol, vinul roșu este un bun antioxidant și ajută la împiedicarea apariției tumorilor, a Alzheimer-ului și este un bun protector pentru inimă…

Însă, chiar și așa, nu trebuie consumat în cantități exagerate și nici alături de alte gustări.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news