HomeStiri Mondene Bebeluşi de Hollywood! Ce vedete vor deveni mame anul acesta?

Bebeluşi de Hollywood! Ce vedete vor deveni mame anul acesta?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 905 views
Anne-Hathaway_441x640 in Stiri Mondene

Mai multe vedete de la Hollywood se pregătesc să devină mame. Multe dintre ele şi-au anunţat cu mare fast sarcina, ba chiar au defilat pe covorul roşu pentru a-şi arăta burtica. Printre ele se numără Liv Tyler, Chrissy Teigen sau Anne Hathaway.

Anne Hathaway îşi dorea foarte mult să rămână însărcinată şi a fost exrem de fericită când acest lucru s-a întâmplat. Vedeta a făcut anunţul prin intermediul unei fotografii postată pe contul ei de Instagram. “Să postez o fotografie cu mine în costum de baie nu este genul meu”, a scris Anne, „dar când am mers la plajă mi-am dat seama că am fost fotografiată. Îmi imaginez că acest gen de fotografii va face înconjurul lumii şi de aceea prefer să fie o fotografie care îmi face plăcere şi care să fie făcută cu acordul meu”.

Anne-Hathaway

Aflată la cea de-a treia sarcină, Liv Tyler urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil al lui Dave Gardner. „O, Dumnezeule! Se pare că barza ne vizitează din nou. Un nou micuţ Tyler Gardner creşte în pântecul meu. Familia noastră se măreşte. Sunt atât de mulţumită. Te iubesc, David Gardner!”, a mărturisit actriţa.

Liv-Tyler
Chrissy Teigen este altă vedetă ce şi-a dorit cu ardoare un copil şi a făcut foarte multe sacrificii pentru asta. “John şi cu mine suntem fericiţi să vă anunţam că sunt însărcinată. Cum mulţi dintre voi ştiu, a trecut mult timp de când am încercat să avem un bebe. Nu a fost uşor, dar nu ne-am dat bătuţi şi am continuat să încercăm, deoarece eram nerăbdători să aducem pe lume primul nostru copil, să ne marim familia. Suntem atât de fericiţi că s-a întâmplat, în sfârşit. Vă mulţumim pentru dragostea şi urările de fericire”, a scris vedeta în urmă cu câteva luni.

Chrissy-Teigen
Emily Blunt va deveni şi ea mamă pentru a doua oară. De asemenea, actriţa Keri Russell şi Matthew Rhys vor deveni părinţi.

Keri-Russell

Emily-Blunt
Şi Ivanka Trump va deveni mama pentru a 3-a oară. ”Suntem fericiți cu toții, iar Arabella și Joseph de abia așteaptă să aibă un frățior sau o surioară. Bineînțeles că Arabella ar dori ca bebelușul să fie fetiță, iar Joseph, să fie băiețel”, a comentat Ivanka.

Ivanka-Trump
Chlesea, fiica fostului preşedinte american Bill Clinton, va aduce şi ea pe lume un copil anul acesta. „Vara viitoare, Charlotte va fi sora cea mare. Mă simt binecuvântată şi recunoscătoare în această perioadă a Sărbătorilor”, a scris Chlesea.

Chelsea-ClintonSursa foto: Hepta

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed