Home Stiri Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au căsătorit. Ce au declarat cei doi după fericitul eveniment?

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au căsătorit. Ce au declarat cei doi după fericitul eveniment?

autor Bodnar Anca
275 views 2 minute timp de citit
  • Ben Affleck și Jennifer Lopez și-au unit destinele?
  • Ce spun cei doi despre asta?
  • Ce nume va purta vedeta după căsătorie?

Momentul mult așteptat a venit. Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit, în Las Vegas, și sunt mai fericiți ca niciodată.

Ce nume va purta Jennifer Lopez?

Frumoasa Jennifer Lopez va purta numele soțului ei, și este foarte mândră de acest lucru. Cei doi sunt extrem de încântați de faptul că și-au unit destinele și că dragostea lor a trecut testul timpului și i-a adus, din nou, împreună, fix in momentul potrivit.

„Am făcut-o. Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se dovedește că dragostea are răbdare. Douăzeci de ani de răbdare. Este adevărat ce se spune: Tot ce ai nevoie este dragoste. Suntem atât de recunoscători că avem asta din abundență, o nouă familie minunată de cinci copii minunați și o viață pe care nu am avut niciodată mai multe motive să o așteptăm cu nerăbdare.”, a declarat Jennifer Lopez.

Au fugit în Las Vegas și au stat la coadă pentru certificatul de căsătorie

Vedeta a povestit și faptul că au fugit, în Las Vegas, pentru a face pasul cel mare, și că au stat la coadă, cu încă patru cupluri, pentru a primi un certificate de căsătorie.

Fanii celor doi au fost în extaz în momentul în care au aflat faptul că Jennifer Lopez și Ben Affleck au făcut pasul cel mare, și de atunci le transmit mesaje de felicitări.

Cei doi, Ben și Jennifer, au demonstrat că dragostea sinceră există cu adevărat, și că nimic nu le poate sta în cale celor care se iubesc cu adevărat și exprimă acest lucru prin toți porii.

La 18 ani după ce aceștia au rupt logodna, s-au reîmpăcat, la începutul anului 2021, iar în luna aprilie a acestui an, 2022, s-au și logodit. Cei doi își expun pe rețelele de socializare o mare parte din viața privată, iar urmăritorii lor apreciază asta.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies