HomeStiri Mondene Bendeac a vorbit despre depresie: „M-am trezit pe jumătate ieșit pe geamului unui apartament”

Bendeac a vorbit despre depresie: „M-am trezit pe jumătate ieșit pe geamului unui apartament”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
bendeac-vorbit-despre-depresie-m-trezit-pe-jumatate-iesit-pe-geamului-unui-apartament in Stiri Mondene

Mihai Bendeac a trecut prin momente dificile de-a lungul timpului, iar acesta chiar s-a gândit de mai multe ori să-și ia viața, crezând că nu mai există altă cale de a rezolva lucrurile.

Deși pare un bărbat dur în viața de zi cu zi, mereu pregătit să înfrunte orice obstacol îi apare în cale, Mihai Bendeac a recunoscut că a avut și momente de slăbiciune de-a lungul timpului. Acesta s-a confruntat în urmă cu mai mult timp cu o depresie cruntă, care l-a dus până în pragul sinuciderii.

Vedeta a recunoscut că s-a trezit în miezul nopții cățărat pe geamului unui apartament aflat la etajul nouă, fiind aproape de a plonja în gol. Deși la un pas de a-și încheia socotelile cu viața, Mihai Bendeac și-a revenit rapid în fire, neînțelegând nici el exact ce i s-a întâmplat în acele momente.

„Îmi aduc aminte că eram într-una dintre perioadele crunte ale depresiei şi îmi trecea destul de des prin minte gândul sinuciderii, ba chiar o consideram ca pe o soluţie optimă şi normală. M-am trezit noapte, iarna, pe jumătate ieşit pe geamul unui apartament de la etajul 9, în care locuiam la vremea respectivă. Cred că am adormit tracasat şi cine ştie ce s-a produs în mintea mea”, a declarat vedeta la Antena Stars.

Cu toate acestea, actorul de comedie pare să fi trecut peste momentul de cumpănă din viață sa datorită faptului că s-a dedicat carierei sale. Acesta a recunoscut că jobul său este mai presus de orice. „Nici pe mama nu pot să o iubesc așa mult cum îmi iubesc profesia”, a precizat artistul…

Mihai Valentin Bendeac este cunoscut ca actor de comedie și prezentator de televiziune. Și-a făcut debutul în anul 1998, ca actor într-o piesă de teatru. Printre emisiunile în care s-a făcut remarcat se numără „Mondenii”, „iComedy”, „iUmor” și „Jurnalul unui burlac”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed