HomeStiri Mondene Betty Salam a vorbit despre dieta care a făcut-o să slăbească 10 kilograme într-o lună

Betty Salam a vorbit despre dieta care a făcut-o să slăbească 10 kilograme într-o lună

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 855 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/01/Betty-Salam-a-vorbit-despre-dieta-care-a-făcut-o-să-slăbească-10-kilograme-într-o-lună.jpg

Aflată în floarea vârstei, Betty Salam reușește momentan să jongleze lejer cu kilogramele. După ce anul trecut aceasta s-a îngrășat, acum a slăbit aproape zece kilograme în mai puțin de o lună. Vedeta a ales să vorbească despre regimul alimentar urmat, dar și despre problemele de sănătate pe care a trebuit să le înfrunte.

Betty Salam a vorbit despre dieta care a făcut-o să slăbească 10 kilograme într-o lună

Invitată într-o emisiune TV, Betty Salam a vorbit despre cum a reușit să slăbească zece kilograme. Acum aceasta are un trup de invidiat și este mulțumită de felul în care arată.

„Nu am mai mâncat pâine, am băut foarte multă apă, am slăbit aproape zece kilograme. Am făcut mișcare și am reușit. Îmi plac foarte mult rodiile, sunt preferatele mele. Mănânc dimineața când mă trezesc și seara înainte de culcare”, a declarat artista care nu a preluat stilul muzical ce i-a făcut tatăl celebru.

Betty a mai declarat că iubește supele-cremă, fructele de mare, dar și ciupercile și brocoli. Cu toate acestea, ea recunoaște că nu știe să gătească, dar că își dorește să învețe. În prezent însă o răsfață cu bunătăți iubitul său, Cătălin. „Îmi gătește foarte mult și bine. Eu nu mă pricep, dar vreau să învăț”, a mai precizat aceasta.

Artista a explicat că se îngrășase din cauza unor probleme de sănătate. „Am avut o problemă cu tiroida și mai mâncam din când în când și din cauza asta”, a concluzionat Betty…

Betty Salam s-a lansat pe piața muzicală din România în urmă cu câțiva ani sub numele de Betty Blue, dar al doilea nume s-a pierdut pe drum, artista fiind acum recunoscută doar după prenumele său.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed