HomeStiri Mondene Beyoncé şi fiica ei radiază de fericire la Paris în două rochii identice

Beyoncé şi fiica ei radiază de fericire la Paris în două rochii identice

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 798 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/07/beyonce-si-fiica-ei.jpg

Beyoncé şi fiica ei Blue Ivy au fost filmate la Paris  în timp ce dansau de fericire pe terasa unei clădiri. Cele două au stat câteva minute bune în faţa camerelor de filmat, au râs şi au facut piruete îmbrăcate cu două rochii adorabile pentru mamă- fiică marca Gucci.

 

NINTCHDBPICT000254762018

Blue Ivy are patru ani, dar cu toate acestea a însoţit-o pe mama ei la concertul său  de săptămâna trecută de la Paris, spectacol susţinut în cadrul turneului mondial anunţat anul acesta.

În ciuda programului ei încărcat, Beyoncé a găsit timp să stea cu micuţa ei şi au admirat împreună priveliştea pariziană de pe un acoperiș cu vedere uimitoare spre oraș.

Cele două au purtat rochii de mătase cu imprimeuri  florale de la Gucci, cea a lui Beyoncé avea manșete evazate, iar cea a lui  Blue Ivy era din model plisat.

Cântăreaţa apare totodată în fotografii alături de soţul ei în momente pline de tandreţe reflectate de imaginea radiantă a turnului Eiffel.

Beyonce taken from her Beyonce page

Întreaga familie a fost la Paris, apoi la Copenhaga şi au făcut o pauză de două zile înainte de a ajunge la Frankfurt, Bruxelles şi Barcelona pentru concerte.

În acelaşi timp, Beyoncé se pregăteşte intens pentru premiile MTV Video Music Awards de anul acesta din 28 august la New York.

 

Surse: thesun.co.uk

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed