Home Stiri Bianca a reacționat în urma zvonurilor despre sarcină: „Nu am confirmat și nu am infirmat vreodată acest subiect”

Bianca a reacționat în urma zvonurilor despre sarcină: „Nu am confirmat și nu am infirmat vreodată acest subiect”

autor Mirela
55 vizualizari

Zilele trecute, cei de la spynews.ro au spus că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată. După ce Gabi Bădălău a infirmat zvonurile, într-un interviu acordat pentru viva.ro, Bianca a vorbit și ea, nedând un răspuns foarte clar.

„Nu am confirmat și nu am infirmat vreodată acest subiect. Nu am vorbit despre el și nici nu o s-o fac și cred că nicio femeie însărcinată nu s-ar putea pronunța public dacă ar fi cazul, să afirme sau să confirme o sarcină de care nu ar fi sigură.

Noi, femeile, ca să confirmăm un astfel de subiect, avem nevoie de niște siguranțe. Trebuie să știi dacă acest copil, dacă ar exista această sarcină, ar fi în siguranță și în regulă. Eu, personal, dacă aș fi fost gravidă, nu aș fi spus și nu aș fi recunoscut nicio secundă până în clipa în care m-aș fi asigurat că acest copil este în regulă, este ok și este o sarcină pe care aș fi putut să o duc”, a declarat aceasta în emisiunea ”Teo Show”.

Bianca Drăgușanu încă nu a oferit un răspuns clar

„Repet, nu am confirmat, nu am infirmat și, dacă aș fi fost gravidă, nu aș fi recunoscut până în momentul în care aș fi fost sigură pe acest copil și pe sănătatea acestui copil și pe puterea de a duce o sarcină sănătoasă până la capăt. Nu vreau să discut despre subiectul acesta, nu există nicio speculație la care eu să fi dat curs și nu vreau să dau curs niciunei speculații”, a mai declarat fosta prezentatoare.

Zilele trecute, iubitul acesteia nu a confirmat nici el zvonurile și a insistat asupra faptului că, mai mult ca sigur, acesta nu va avea un copil cu Bianca.

„Nu este însărcinată Bianca Drăgușanu. Eu așa știu. 100% nu e însărcinată”, a spus și Gabi Bădălău pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies