HomeStiri Mondene Bianca Brad, fostă Miss România: „Sunt raw vegană 90 la sută și din când în când mai mănânc lucruri gătite”

Bianca Brad, fostă Miss România: „Sunt raw vegană 90 la sută și din când în când mai mănânc lucruri gătite”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/03/bianca-brad_05_3720b5cb59.jpg

Bianca Brad, fostă miss România, se pare că a depășit, în sfârșit, cu bine perioada dureroasă din viața sa cauzata de problemele legale ale iubitului său.  

Se pare că Bianca, deși a trecut deja de prima tinerețe, pare să arate din ce în ce mai bine, indiferent de vârsta sa.

“Vreo 13-14 kg am topit în jumătate de an, cam așa. Nu e foarte simplu, dar este posibil. Mi-am schimbat alimentația, cu 180 de grade percepția asupra vieții, am făcut pace cu trecutul, cu mine, cu cei care m-au rănit și m-au supărat, trăiesc într-o stare de gratitudine permanentă”, a declarat fosta Miss România, în cadrul unui interviu acordat unei reviste locale.

Aceasta a mai declarat că toată această schimbare a început încă din luna ianuarie a anului trecut, cu ajutorul unor fraze-cheie:

“«Îmi pare rău!», «Te rog!», «Iartă-mă!», «Îți mulțumesc!», «Te iubesc!» – Este o practică hawaiană. Mi-am spus că viața mea trebuie să se schimbe, pentru că multă vreme m-am neglijat și multă vreme am fost nefericită, deși încercam să nu fiu, dar era o păcăleală, mi-am impus să practic acest lucru în fiecare zi și am făcut pași foarte mari. Ne-am reunit ca și familie și asta a contat foarte mult, evident. Și acolo am făcut pace cu anumite lucruri”, a relatat Bianca.

În încercarea de a adopta un stil de viață cât mai sănătos, aceasta a cerut părerea unui nutriționist, ale cărui sfaturi au ajutat-o să își echilibreze viața.

“Am renunțat la tot ce înseamnă mâncare procesată, la zahăr complet, la carne, de fapt, proteine animale, deci fac o cură intensivă de detoxifiere profundă, atât trupește, cât și sufletește. Sunt raw vegană 90 la sută și din când în când mai mănânc lucruri gătite”, a mai relatat Bianca Brad…

“Am început cu yoga, nu am fost fan yoga până acum, de când am început acest proces de detoxifiere pe toate planurile, meditații, pilates. Îmi place foarte mult să merg pe jos”, a completat aceasta.

brad_28

Sursa foto: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed