Home Stiri Bianca Brad s-a vindecat de cancer cu tratament și rugăciune: „Sfântul Nectarie…mi-a fost stâlp, ghid, mentor”

Bianca Brad s-a vindecat de cancer cu tratament și rugăciune: „Sfântul Nectarie…mi-a fost stâlp, ghid, mentor”

autor Nitu Alina
107 views 3 minute timp de citit
Bianca Brad s-a vindecat de cancer cu tratament și rugăciune: "Sfântul Nectarie...mi-a fost stâlp, ghid, mentor"

Au trecut 7 ani de când Bianca Brad a început lupta cu cancerul la sân. Din păcate, Bianca Brad a vrut să ducă această luptă în liniște, departe de ochii curioși ai publicului.

Bianca Brad a împărtășit prin ce a trecut abia în urmă cu un an. De atunci, vedeta povestește diferite intamplari deosebite din viața ei.

Bianca Brad s-a vindecat de cancer cu tratament și rugăciune: "Sfântul Nectarie...mi-a fost stâlp, ghid, mentor"

Bianca Brad a mărturisit că s-a vindecat cu ajutorul tratamentelor specifice bolii, însă și cu ajutorul rugăciunii și a credinței în Dumnezeu.„Am eu ce am cu <<coincidențele>> pentru că s-au întâmplat de prea multe ori și în situații foarte speciale, ca să mai cred că este vorba doar de niște simple…<<coincidențe>>.

Le iubesc pentru că mă duc într-o zonă de siguranță și confort psihic și emoțional… Mă fac să mă simt luată în brațe, mângâiată și asigurată că nu sunt singură și că sunt ocrotită.

Știu că unii oameni iau în derâdere astfel de lucruri. Cu toate astea le voi împărtăși aici pe cele mai recente. Poate ajută pe cineva, cumva.

A venit timpul să repet CT-urile și RMN-urile pentru control. Întâmplarea a făcut să fiu programată pentru CT de ziua Sf. Narcis (dr. Narcis Masala este minunatul doctor imagist, la care merg de când am fost diagnosticată, în 2015), pentru RMN de Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil (prenumele altor doi doctori minunați – Dr. Viișoreanu, care m-a operat și dr. Rîcu, la care am făcut radioterapia).

Iar rezultatele, BUNE! Slavă Domnului!, le-am primit de Sf. Nectarie – despre care simt să spun că mi-a fost stâlp, ghid, mentor… Luminița de la capătul tunelului, de-a lungul călătoriei mele sprâncenate pe poteca vindecării, din 2015 încoace.

Până și culoarea albă a halatului de unică folosință, care de obicei este verde, a contribuit la starea mea de bine.

Agățați-vă de orice gând care vă face bine, care vă aduce liniște în suflet, oricât de mic sau de caraghios ar părea.

Nu suntem singuri. Cineva, Acolo Sus, ne iubește!

Vorba lui Albert Einstein: <<Coincidența este felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim>>.

Să fim sănătoși la minte, trup și suflet, și să avem parte de cât mai multe coincidențe vindecătoare”, a mărturisit Bianca Brad pe Facebook.

Bianca Brad s-a vindecat de cancer cu tratament și rugăciune: "Sfântul Nectarie...mi-a fost stâlp, ghid, mentor"

Bianca Brad îndeamnă pe toată lumea să se agațe de orice fărâmă de speranța, de orice lucru care le-ar putea aduce alinare și încurajare. Actrița mai spune că atunci când ai încredere în Dumnezeu, și frica dispare.

„Am fost operată pe 8 aprilie cu reconstrucție imediată. Acum sunt foarte bine. Nu mă mai interesează ce spune lumea, că o să revină cancerul. Important e să lași frica în voia lui Dumnezeu. Dacă crezi în Dumnezeu, frica nu are loc.

Încercările ne sunt date în viață spre binele nostru. Și eu am fost revoltată. Întâi am zis că mi-a luat fetița. În 2013 am avut alt șoc, de la care mi s-a tras această boală. Dar am reușit s-o înving numai cu ajutorul Lui Dumnezeu”, a mai declarat Bianca Brad, la Prima TV.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies