HomeStiri Mondene Bianca Brad – urare emoţionantă pentru aniversarea fiului ei!

Bianca Brad – urare emoţionantă pentru aniversarea fiului ei!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/07/Bianca-Brad-urare-emoţionantă-pentru-aniversarea-fiului-ei-.jpg

Bianca Brad încă este o femeie frumoasă. Fosta Miss România a avut o viaţă foarte zbuciumată. A trecut prin clipe foarte grele, a pierdut o sarcină şi omul de lângă ea a fost o perioadă în închisoare. Probabil alinarea Biancăi Brad a fost fiul ei, Luca.

Bianca Brad - urare emoţionantă pentru aniversarea fiului ei!

Pe data de 12 iulie, Luca a împlinit vârsta de 12 ani. Bianca Brad, ca o mamă mândră, a postat pe Facebook un mesaj foarte emoţionant:

„…mai sunt doar câteva ore până când se vor împlini 12 ani de când Luca a venit pe lume…de când am devenit mamă… Am mai spus şi o voi spune mereu: sunt departe de a fi o mamă perfectă, dar i-am fost, îi sunt şi îi voi fi mereu aproape! Sunt umărul pe care se poate sprijini oricând, mâna care îl va mângâia mereu, sunt persoana în care poate avea încredere 1000%, care crede în el 1000% şi care îl iubeşte necondiţionat, infinit%… Îi mulţumesc zilnic lui Dumnezeu pentru minunatul şi nepreţuitul dar pe care mi l-a oferit şi Îl rog zilnic să aibă grijă de el, atunci când eu nu o (s-o mai) pot face…

Mă străduiesc să-i ofer «instrumentele» de care are şi va avea nevoie pentru a depăşi cu uşurinţă încercările vieţii şi pentru a deveni un bărbat puternic, dar în acelaşi timp blând şi atent la nevoile celor din jurul său… Aş putea scrie pagini întregi despre ce îi doresc… totul pentru a avea o viaţă frumoasă, plină de iubire, împlinită, fericită, armonioasă, veselă şi luminoasă… Dar dacă ar fi să aleg un singur lucru din tot ce îi doresc, este să aibă Credinţă!
Să creadă în el şi, mai ales, să creadă în Dumnezeu! Şi atunci… totul va fi bine! Doamne ajută… La Mulţi Ani!”

Bianca Brad - urare emoţionantă pentru aniversarea fiului ei 1

Bianca Brad i-a urat fiului ei în primul rând să aibă credinţă, credinţă în el şi credinţă în Dumnezeu… Bianca Brad a reuşit să-şi emoţioneze fanii de pe Facebook, urmând un val de aprecieri şi comentarii pozitive.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed