Home Stiri Bianca de la „Puterea Dragostei”, declarații usturătoare despre fosta iubită a lui Ricardo, Raluca!

Bianca de la „Puterea Dragostei”, declarații usturătoare despre fosta iubită a lui Ricardo, Raluca!

autor Negriu Elena
366 vizualizari

După ce Raluca și Ricardo de la Puterea Dragostei au fost împreună într-o vacanță luxoasă de o săptămână în Grecia, după care au hotărât să nu mai formeze un cuplu.

2

În urma acestui fapt, Bianca făcut declarații usturătoare la adresa Ralucăi.

„Am aflat care este adevărul dintre Raluca și fostul ei iubit. Raluca a plâns de multe ori când el o căuta și tot căuta băgare în seamă cu el. Fostul ei iubit a păstrat legătura cu familia ei și ea, atunci când s-a înscris la emisiune, s-a înscris pentru că fostul ei iubit s-a despărțit de ea pentru că nu era populară… Iar Raluca a venit la emisiune strict pentru acest lucru, să devină populară, tocmai de asta și-a plătit și follow…

Cred că ea și-a atins scopul, devenind populară, și de asta s-au și împăcat acum”, a spus Bianca de la Puterea Dragostei despre Raluca, referindu-se nu la Ricardo, ci la un alt bărbat care a fost iubitul Ralucăi. Bărbatul respectiv ar fi ajutat-o pe Raluca să își revină din depresia de care a suferit pe vremea când făcea videochat.

Bianca a mai spus referitor la Raluca faptul că aceasta și că nu ar fi intenționat niciodată să rămână alături de Ricardo, accentuând că avut un alt scop, acela de a căpăta popularitate. Aceasta a „lovit” și mai tare în Raluca, demontând declarațiile sale despre Ricardo pe care le-a făcut în cadrul emisiunii.

„Ăsta a fost scopul ei, să devină populară, nu să își găsească pe cineva”, a precizat Bianca.

„A spus de faza că a spus că ei nu se înțeleg, că în Turcia nu s-au văzut și că acolo (n.r.: în vacanță) și-au dat ei seama… Total FALS! Ei și-au petrecut tot timpul împreună, stăteau în fiecare seară împreună, întrețineau relații sexuale în fiecare seară, deci e fals. Nu au cum să spună că în vacanță și-au dat seama, relația lor a fost strict pentru relații intime”, a mai declarat Bianca.

Raluca de la Puterea Dragostei a făcut videochat pentru că avea nevoie de bani și a dorit să-și ajute familia, ulterior regretând acest lucru atât de mult, încât intrase în depresie. Iubitul său de la acea vreme a ajutat-o să treacă peste perioada dificilă.

„M-am apucat de videochat crezând că pot să îmi ajut familia și pe mine, în primul rând. Familia mea nu a știut de mine că fac acest lucru până la un moment dat când le-am recunoscut, pentru că cedasem psihic! În vara anului 2017 l-am cunoscut pe fostul meu iubit.

El a reușit să mă scoată din acel cerc vicios. Datorită lui am reușit să îmi termin studiile universitare și am ales să mă redresez. Nu pot să zic că îmi pare rău că am făcut acest lucru, pentru că am avut de învățat multe lucruri, atât bune, cât și rele. Am învățat cum ar fi că eu trebuie să mă respect mai mult și că uneori banii nu au o valoare”, a declarat Raluca.

„După ce am încheiat acest subiect din viață mea, mi-a fost foarte greu pentru că a ajuns să îmi fie rușine de mine. Mi-am pierdut toată încrederea în mine și îmi era teamă că acest subiect mă va urmări toată viață! În momentul când m-am înscris la emisiune nu m-am gândit că vor apărea poze!

M-am înscris la această emisiune pentru că eu suferisem foarte mult după fosta mea relație și m-am rugat să cunosc pe cineva pentru sufletul meu. Când am ajuns în Turcia și am văzut că orice am făcut în trecut va ieși la iveală, am început să mă tem. Am recunoscut eu înainte ca acele poze să iasă la iveală! Nu mă simt tristă că au apărut pentru că îmi asum trecutul! Nu vreau să schimb ceva! Asta am făcut!”, a mai spus aceasta…

Sursa: anamariavasile.com

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies