Home Stiri Mondene Bianca Drăgușanu a ajuns la Parchet împotriva lui Bodi: „M-a bătut și m-a chinuit patru ore. Din două palme mă punea jos”

Bianca Drăgușanu a ajuns la Parchet împotriva lui Bodi: „M-a bătut și m-a chinuit patru ore. Din două palme mă punea jos”

autor Mirela
1,1K views

Ieri, Bianca Drăgușanu a ajuns la Parchet. Aceasta a depus o plângere împotriva fostului soț, Alex Bodi, din cauza bătăilor pe care le-a primit din partea sa. Cu toate acestea, blondina nu a putut oferi mai multe detalii, deoarece procesul este încă în desfășurare.

„M-am prezentat la Parchet pentru dosarul meu. Da, cel legat de bătăi. Nu am voie să declar nimic, vorbim când ies”, a spus Bianca pentru cei de la spynews.ro.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Bianca a arătat pe contul său de Instagram mai multe fotografii. Pozele fuseseră făcute după bătăile pe care le primise de la Alex Bodi, iar acum vrea să își facă dreptate. Conform spuselor sale, pentru ca fostul ei soț să iasă nevinovat, a dat presei o poză cu Bianca, după ce ieșise dintr-o operație, când avea fața umflată, pentru a părea că pozele arătate de ea erau, de fapt, făcute tot în urma operației.

„M-a bătut și m-a chinuit patru ore. (…) Din două palme mă punea jos, iar eu, din adrenalina de moment, mă ridicam și iar mă punea jos. (…) A distrus mobila din casă. Am evitat doi ani jumătate să apar în circumstanțe de genul acesta. Am zis «Ok, bănuiesc că există o strategie» și, ca să evit strategia, am zis să le dau eu. Să nu mai fiu șantajată. Înainte să apară această poză, am discutat cu o prietenă bună a mea și a lui și, înainte cu trei zile să apară această poză, ea mi-a dat această poză cu mine. La trei zile după ce am vorbit cu fata asta, fotografia apare în presă. Când eu arătam așa, am vorbit cu puține persoane, printre care și el”, a spus aceasta în urmă cu doar câteva săptămâni, în cadrul unei emisiuni difuzate la Antena Stars…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed