Home Stiri Bianca Drăgușanu a ajuns pe un site dubios din afară

Bianca Drăgușanu a ajuns pe un site dubios din afară

autor Buinoschi Andreea
191 vizualizari

Bianca Drăgușanu are o garderobă de sute de mii de euro. De la pălării, la încălțăminte, aceasta deține haine și accesorii dorite de multe femei însă un incident recent pare să îi afecteze imaginea pe care și-a creat-o.

De curând, o fotografie cu Bianca Drăgușanu a ajuns pe un site ce vinde obiecte fabricate în China, iar ochelarii de soare ai blondinei par, conform site-ului, că ar costa doar trei dolari. Așadar, multe persoane se întreabă dacă ceea ce deține Bianca sunt haine și accesorii originale sau dacă sunt luate de pe diferite site-uri de acest gen.

Nu în urmă cu mult timp, imaginea Biancăi a fost pătată, după ce Bădălău a anunțat despărțirea definitivă de aceasta. „Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă.

Sunt un bărbat singur, fără nicio obligație, cu gândul doar la copiii mei și la afaceri. Atât. Am avut o relație frumoasă. Vreau să rămân doar cu amintirile bune din această relație. Despre Bianca am o părere foarte bună și îi doresc binele și cam atât. Nu cred că această mediatizare care s-a făcut este benefică cuiva. Nu am avut nicio discuție cu familia mea despre Bianca Drăgușanu. Nu comentez declarațiile Biancăi. Eu îmi asum ce spun…

Am considerat de comun acord că această relație nu duce nicăieri și Bianca merită ceva mai bun decât mine. Suntem diferiți ca oameni, ne dorim lucruri diferite. Am decis de comun acord”, a spus omul de afaceri pentru cei de la Antena Stars.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies