Home Stiri Bianca Drăgușanu a apărut fără lenjerie intimă în mediul online?

Bianca Drăgușanu a apărut fără lenjerie intimă în mediul online?

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 681 views 2 minute timp de citit

Bianca Drăgușanu a ridicat foarte multe semne de întrebare cu una dintre postările sale. Aceasta pare să fi apărut în mediul online fără lenjerie intimă, chiar pe Insta Story.

De curând, Bianca Drăgușanu s-a filmat în timp ce proba o nouă piesă vestimentară creată în atelierul său, iar aceasta era cât pe ce să lase la vedere destul de mult. Cum rochia are două crăpături pe picior, fără să vrea, Bianca a făcut o mișcare greșită și aproape că s-a văzut mai mult decât era cazul. Fanii acesteia nu au știut dacă blondina avea sau nu lenjerie intimă.

Dacă evenimentele mai puțin frumoase din viața Biancăi par că s-au liniștit, lucrurile stau cu totul altfel. În prezent, aceasta și Alex Bodi se judecă. Fosta soție a afaceristului a declarat că și menajera lui este implicată, preferând să mintă decât să spună ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

„Minte cu desăvârșire, iar eu am dovezi ale faptului că minte cu desăvârșire. Așa cum bănuiam de la început, că ea va avea tendința să mintă, eu am dovezile prin care pot dovedi că minte. Repet, am dovezi foarte clare, foarte precise și foarte exacte, cu data și ora exactă și cu detalii ale faptului că această femeie minte.

Dacă va continua să mintă, probabil i se va întocmi un dosar de mărturie mincinoasă, pentru că eu am dovezi că ea minte. Îmi pare foarte rău că minte, pentru că se va vedea pusă în fața unui judecător, în fața căruia va trebui să spună adevărul, iar, dacă nu va spune adevărul, se va alege cu mărturie mincinoasă, dosar penal pentru asta. Așa că toată lumea să meargă pe dovezi și pe adevăr”, a spus creatoarea de modă pentru cei de la Antena Stars…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies