Home Stiri Bianca Drăgușanu a apelat la ajutorul lui Victor Slav după ce a fost bătută de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a apelat la ajutorul lui Victor Slav după ce a fost bătută de Alex Bodi

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 870 views 3 minute timp de citit

În toamna anului trecut, cancan.ro publica imaginile cu Bianca Drăgușanu desfigurată în bătaie de către Alex Bodi. Acum, creatoarea de modă face noi dezvăluiri, declarând că i-a cerut ajutorul fostului soț, Victor Slav, în legătură cu momentele grele prin care trecea, vorbind și despre felul în care relația sa cu Gabi Bădălău decurgea, până să se destrame ieri.

„Victor și cu mine vorbim despre copil, el este și acum atent cu mine. Când am avut probleme cu Alex Bodi, el m-a sunat și m-a întrebat dacă este totul în regulă, ne-am sfătuit atunci.

Gabi este liniștea mea. Am avut probleme în cuplu, am fost și despărțiți vreo 48 de ore, dar, acum, suntem împreună. Îl iubesc și suntem împreună. (…) Au fost tensiuni din cauza fostului meu soț (Alex Bodi, n. red.). Dar am reușit să le depășim. Momentan, el este încă căsătorit, trebuie să rezolve situația pe care o are el, nu putem vorbi despre nuntă”, a spus Bianca Drăgușanu pentru cei de la fanatik.ro.

După câteva zile după ce a fost bătută, fosta prezentatoare și-a anunțat fanii că urmează să facă mai multe dezvăluiri halucinante cu privire la anumite amănunte din viața sa.

„Dragii mei, astăzi am să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă care poate să aibă un final fericit. Urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare, să-mi dau toate măștile jos și toți ochelarii, ca să vedeți despre ce este vorba, real, în viața mea.

Pentru că știu că sunteți foarte mulți care vă dați cu părerea despre viața mea și mă apreciați, ei bine, și pentru că sunt un om foarte asumat și un om care depășește orice situație cu brio, astăzi am să vă arăt cum arată o femeie iubită nemachiată. Povestea pe care vreau să vi-o spun este un capitol final, ce conține mijlocul lunii septembrie. Bineînțeles, cel mai important factor din viața mea este Sofia, care merită să aibă o mamă fericită, activă, bună și frumoasă. Deci, am de gând să vă dezvălui o poveste foarte adevărată, foarte interesantă, care are iz de dramă”, a spus creatoarea de modă pe contul său de Instagram…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies