Bianca Drăgușanu a făcut o achiziție ambițioasă: „De nervi, mi-am cumpărat un apartament în Dubai”

Share

Bianca Drăgușanu a dat de înțeles că nu o duce foarte bine din punct de vedere sentimental, motiv pentru care a luat o decizie mai puțin obișnuită. Deoarece are banii necesari, aceasta își permite să își satisfacă orice dorință, motiv pentru care și-a luat un apartament în Dubai, de nervi.

„M-am enervat foarte tare, la vreo trei zile și ,de nervi, mi-am cumpărat un apartament în Dubai. Bărbații mereu m-au dezamăgit, banii, niciodată. Nu vă mai concentrați pe persoane, că persoanele vă dezamăgesc”, a spus creatoarea de modă la „Teo Show”.

„Toate bunurile pe care le am eu până în momentul de față, mașină, apartamentul din București și apartamentul din Dubai sunt pe numele meu și sunt cumpărate de mine. Nu sunt cumpărate în rate. Eu nu am cumpărat nimic în rate, niciodată în viața mea, până acum.

Nu am rate la nimic, îmi aparțin în totalitate. Sunt unic proprietar și nu există varianta ca cineva să-mi fi cumpărat ceva vreodată și să-mi plătească mie rate, vreodată. Nu, pentru că sunt prea șmecheră și îmi permit și n-am muncit degeaba toți anii aceștia. Mă bucur că m-ați sunat să lămurim, pentru că nu este deloc plăcut să-și atribuie niște funcții anumite persoane care nu au legătură cu proprietățile mele. Eu am fost surprinsă cu Mircea Brânzei atunci când am semnat contractul”, a mai declarat aceasta pentru cei de la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu neagă faptul că l-ar fi bătut pe Bădălău

„Eu m-am dus la mine acasă și am deschis cu cheia ușa casei. Eu nu sunt Batman. (…) Nu vreau să vorbesc despre povestea asta. Le-am dat «Bună seara!» și au plecat. Nu eram înarmată. Dacă cineva face vreo acțiune, fac și eu.

Eu nu mă duc pe la bărbați prin casă să prestez servicii. Dacă cineva o sa aibă o problemă cu mine și spune că eu sunt autoarea acestui film SF, mergem să vedem cine are dreptate”, a spus aceasta în cadrul unei emisiuni, conform celor de la cancan.ro.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news